Man en vrouw kijken naar een nieuwbouw project

Financiële check nieuwbouw

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwwoning kopen

Heb je een nieuwbouwhuis op het oog? Of wil je graag zelf een huis bouwen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning. We denken graag met je mee en helpen je graag op weg.

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning is duurzaam, dat betekent meer wooncomfort en lagere energielasten. De eerste jaren heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Je hebt meestal opties voor de indeling van de woning via meer- en minderwerk. Je betaalt geen overdrachtsbelasting. Vaak is er sprake van een loting of toewijzing door een projectontwikkelaar. Tussen de koop en overdracht zit vaak een lange periode. Als je al een huis hebt, krijg je vaak langer te maken met dubbele woonlasten.
Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige nieuwbouwwoning? Dan scheelt dat niet alleen in je energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Daarom krijg je van ons een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente. Heb je ook een actieve betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je nog eens extra korting. Zo profiteer je iedere maand van lagere hypotheeklasten.

Meer over hypotheekrente korting

Hypotheekproducten voor nieuwbouw

Wist je dat Rabobank interessante hypotheekproducten heeft voor nieuwbouw? Zo kun je met de Rabo Groenhypotheek korting krijgen op je hypotheek en heeft het Rabo Bouwdepot een looptijd van 2 jaar. Handig voor als de bouw iets uitloopt!

Afspraak maken

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom een nieuwbouwhypotheek? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan ook makkelijk online via videogesprek.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer