Verzekeringen voor uw huurhuis

  • Inboedelverzekering
uw bezittingen binnen goed verzekerd, nu met een jaar lang 20% korting
  • Aansprakelijkheidsverzekering
voor schade aan anderen door uw schuld, nu met een jaar lang 20% korting
  • BuitenDeDeur verzekering
ook onderweg uw bezittingen verzekerd, nu met een jaar lang 20% korting
  • Rechtsbijstandverzekering
juridische hulp bij grote of kleine conflicten, nu met een jaar lang 20% korting
  • Woonhuisverzekering (opstal)
niet nodig, dit regelt de verhuurder

Log in en bereken premie met pakketkorting

Inboedelverzekering

Als er iets met uw spullen in de woning gebeurt, wilt u goed verzekerd zijn. Bijvoorbeeld na brand-, storm-, water- of inbraakschade. Of als u per ongeluk iets beschadigt, zoals uw bank, tapijt of lamp.

Heeft u de woning verbeterd, uitgebreid, of spullen gekocht van de oude bewoner? Een nieuwe vloer bijvoorbeeld, een keuken, badkamer of nieuw schilderwerk. Dan is het belangrijk dat dit zogenaamde huurdersbelang is meeverzekerd. En het is fijn als u geen aparte glasverzekering nodig heeft.

  • Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn uw bezittingen in huis, bijgebouwen én spullen die standaard in uw tuin staan uitgebreid verzekerd (inclusief glas en huurdersbelang), ook als u zelf per ongeluk iets beschadigt. U bent automatisch verzekerd voor de juiste waarde en hoeft geen inboedellijstjes in te vullen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel: u veroorzaakt brandschade in uw huurhuis, of het huis van uw buren is beschadigd door een lekkage bij u. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die u (of uw gezinsleden, logés of huisdieren) per ongeluk toebrengt aan anderen. Of aan spullen van anderen. Zo voorkomt u hoge kosten als u wettelijk aansprakelijk bent.

Rechtsbijstandverzekering

Met de module Consument & Wonen van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u juridische kosten bij een conflict over uw huis. Bijvoorbeeld met de verhuurder. Of als de klusjesman schade in uw huis veroorzaakt. 

Bij een conflict kunnen de kosten hoog oplopen. Denk aan de proces- en advocaatkosten. Ook is het fijn als u terecht kunt bij een jurist. Zo hoeft u niet zelf de strijd aan te gaan.

  • Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp en advies bij een conflict. Telefonisch, via WhatsApp of met de gratis Rechtshulp app.

Meer over de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

BuitenDeDeur verzekering

Ook buiten de deur kunt u uw spullen verliezen of per ongeluk beschadigen. Of u krijgt te maken met diefstal. In uw tuin, onderweg of in de stad. Ook dan is het fijn als de schade wordt vergoed, wat u ook heeft beschadigd of verloren.

  • Met de BuitenDeDeur verzekering van Interpolis zijn spullen van uw hele gezin verzekerd. Tot € 3.000 per gebeurtenis. Een telefoonverzekering is dus niet nodig.

Meer over de BuitenDeDeur verzekering

Premie berekenen

Log in en bereken premie met pakketkorting

Voorwaarden

Heeft u meerdere woonverzekeringen van Interpolis, dan betaalt u nooit twee keer voor dezelfde dekking. Als er wat gebeurt, krijgt u hulp en laat Interpolis de schade snel herstellen. Herstelt u de schade zelf, dan wordt het geld vaak binnen 48 uur overgemaakt.

We raden u aan om de voorwaarden te lezen, voordat u een woonverzekering van Interpolis afsluit.

Voorwaarden vernieuwde Inboedelverzekering

Voorwaarden vernieuwde Woonhuisverzekering

Algemene voorwaarden vernieuwde Interpolis Alles in één Polis®

Had u vóór 15 december 2016 al een Interpolis Alles in één Polis®? En is deze polis vóór 4 april 2017 voor het laatst verlengd? Bekijk dan onderstaande voorwaarden.

U vindt de verlengingsdatum in Rabo Internetbankieren of op uw verzekeringsbewijs.

Bijzondere voorwaarden Inboedelverzekering

Bijzondere voorwaarden Woonhuisverzekering

Algemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis®

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering krijgen uw nabestaanden een geldbedrag als u overlijdt. Zo compenseert u het wegvallen van een inkomen en vangt u extra kosten op. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van de huur, meer kinderopvang of hulp in huis.

  • Met de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering krijgen uw nabestaanden een vrij te besteden bedrag bij overlijden. Deze verzekering is dagelijks opzegbaar. 99% van de klanten wordt medisch geaccepteerd door Interpolis.

Meer over de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

Contact

Rabobank