Verzekeringen voor je huurhuis

Heb je een huurhuis? Dan is het verstandig om je spullen goed te verzekeren. Zo heb je met de Interpolis Inboedelverzekering geen aparte glasverzekering nodig. Bekijk alle relevante verzekeringen voor jou als huurder en sluit ze meteen online af.

Inboedelverzekeringje spullen binnen goed verzekerd
Aansprakelijkheidsverzekeringvoor schade aan anderen door jouw schuld
BuitenDeDeur verzekeringje spullen onderweg goed verzekerd
Rechtsbijstandverzekeringjuridische hulp bij grote of kleine conflicten
Woonhuisverzekering (opstalverzekering)niet nodig, deze regelt de verhuurder
Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Nu: 10% korting op je premie

Zorg jij goed voor je huis en je spullen? Met de woonverzekeringen van Interpolis verzeker je schade aan je huis én aan je spullen in en om je huis.

Via de Rabo App kun je 24/7 je verzekeringen afsluiten en aanpassen. Bovendien heb je in de app in één oogopslag het overzicht van al je verzekeringen.

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van je inboedelverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 3 mei tot en met 31 oktober 2021. Wil je meer weten? Bekijk dan de actievoorwaarden voor alle details.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Inboedelverzekering

Als er iets met je spullen in je huurwoning gebeurt, dan wil je goed verzekerd zijn. Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je verzekerd voor brand-, storm-, water- of inbraakschade. Kies de verzekering die past bij jouw wensen. Met Inboedel All-Risk ben je ook verzekerd als jij of iemand anders in je huishouden per ongeluk zelf iets kapot maakt.

Ook het zogenaamde huurdersbelang is standaard verzekerd met de Interpolis Inboedelverzekering. Dit betekent dat spullen die je hebt overgenomen, verbeterd of uitgebreid aan je huurhuis standaard zijn gedekt. Wel zo handig, toch?

Meer over de Interpolis Inboedelverzekering

Huurdersbelang

Heb je je huurwoning verbeterd of uitgebreid? Of spullen van de oude bewoner overgenomen? Denk aan een nieuwe vloer, keuken, badkamer of schilderwerk. Dit noemen we het zogenaamde huurdersbelang. Deze is met de Interpolis Inboedelverzekering standaard meeverzekerd, wel zo handig.

Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn je bezittingen in huis, bijgebouwen én spullen die standaard in je tuin staan uitgebreid verzekerd (inclusief glas en huurdersbelang). Ook als je zelf per ongeluk iets beschadigt.

Meer over de Interpolis Inboedelverzekering

BuitenDeDeur verzekering

Ook onderweg kun je te maken krijgen met diefstal of schade aan je spullen. In je tuin, in de trein of op een werkplek in de stad. Wat je ook hebt beschadigd of hebt verloren: het is fijn als de schade wordt vergoed.

Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn spullen van het hele gezin verzekerd, tot € 3.000 per gebeurtenis. Je hebt wel een eigen risico van € 100,- per gebeurtenis.

Meer over de BuitenDeDeur verzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel: je brengt per ongeluk schade toe aan andermans spullen of aan personen. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen (letsel)schade die jij of je gezinsleden, logés of huisdieren per ongeluk toebrengt aan anderen. Zo voorkom je hoge kosten.

Met de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering heb je € 0 eigen risico en ben je wereldwijd verzekerd tegen kosten bij aansprakelijkheid.

Meer over de Interpolis Aansprakelijkheidsverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Met de module Consument & Wonen van de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzeker je de juridische kosten bij een conflict over je huis. Bijvoorbeeld met de verhuurder. Of als de klusjesman schade in je huis veroorzaakt.

Bij een conflict kunnen de kosten hoog oplopen. Denk aan de proces- en advocaatkosten. Ook is het fijn als je terecht kunt bij een jurist.

Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering krijgt je juridische hulp en advies bij een conflict. Telefonisch, via WhatsApp of met de gratis Rechtshulp-app.

Meer over de Interpolis Rechtsbijstandverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering krijgen je nabestaanden een geldbedrag als je overlijdt. Zo compenseer je het wegvallen van een inkomen en vang je extra kosten op. Denk bijvoorbeeld aan het betalen van de huur, meer kinderopvang of hulp in huis.

Meer over de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl

Ben je benieuwd naar de premies van de verschillende woonverzekeringen?

Bereken je premie

Al verzekerd via de Rabobank? Log in en bereken je premie met pakketkorting