Meer omzet scoren in de kantine?

Meer omzet scoren in de kantine? Start met pinnen!

Nederlanders gaan voor gemak en veiligheid als het gaat om betalen. Niet zo gek dus dat de meesten het liefst afrekenen met de pinpas. Zorg daarom dat bezoekers ook in jouw kantine kunnen pinnen, anders bestaat de kans dat je omzet misloopt. Juist in de anderhalvemetereconomie.

Vergelijk onze pinoplossingen

Ga voor winst met een veilige cashless kantine

Een kantine zonder contact geld is op veel manieren veiliger. Voor je vrijwilligers, die niet meer met contant geld over straat hoeven. Voor de vereniging, omdat het inbraakrisico daalt. Maar ook voor klanten die in coronatijd contactloos kunnen betalen. En een bijkomend voordeel van pinnen is dat je precies kunt zien hoeveel omzet is geboekt via welke pinterminal. Ook handig ter voorkoming van fraude. Mooie bijkomstigheid: de omzet staat al de volgende dag op de rekening van de vereniging.

Passende pinoplossing voor elke club

Pinnen is veilig, snel en makkelijk. Precies wat klanten willen. Wie heeft er tegenwoordig nog contant geld op zak? Rabobank maakt het jouw vereniging makkelijk door verschillende pinoplossingen te bieden. Vast of mobiel. Huur of koop. Contactloos afrekenen met de pinpas of via Apple Pay. Er is altijd een pinoplossing die het beste past bij jouw vereniging.

Heb je al een pinautomaat? Voorkom dan onnodige wachtrijen aan de bar en denk na over het huren of kopen van extra pinautomaten. Zo kun je ook voldoen aan de eisen van de anderhalvemetereconomie.

Zelf regelen & Contact