Rabo Wallet - Mobiel betalen met je Android

Veelgestelde vragen

Met de Rabo Wallet-app betaal je met telefoon. Daarnaast kun je online betalen met iDEAL QR, geld ontvangen via betaalverzoek of betalen voor parkeren en tanken.

Rabo mobiel betalen met Rabo Wallet is gratis voor iedereen
Snel en eenvoudig afrekenen zonder betaalpas
Per minuut betalen voor parkeren

Tappen: contactloos betalen met de Rabo Wallet

In plaats van je bankpas in de betaalautomaat te steken, betaal je met de Rabo Wallet door te ‘tappen’: houd de achterkant van jouw telefoon tegen de betaalautomaat met een ‘contactloos betalen’-logo. Het bedrag dat je betaalt met de Rabo Wallet wordt meteen afgeschreven van je zakelijke rekening. Wil je een keer privé betalen, dan switch je in de app heel makkelijk naar je privé-rekening en andersom.

Wist je dat...

je met Google Pay en Apple Pay ook kunt betalen met je telefoon of smartwatch. Je activeert het via de Rabo App.

Alle mogelijkheden van de Rabo Wallet

Met de Rabo Wallet kun je ook extra diensten gebruiken, zoals het checken van jouw saldo, online betalen met iDEAL QR of geld ontvangen via Rabo Betaalverzoek. Ook betalen voor parkeren en tanken kan via de Rabo Wallet. Mét een maandelijkse factuur als je wilt.

Voorwaarden

Als je de Rabo Wallet gaat gebruiken, is het verstandig om jezelf vooraf goed te informeren. Lees de voorwaarden goed door.

Hulp bij Rabo Wallet

Vergeet niet je btw apart te zetten

Betaal ook zakelijk met je telefoon of smartwatch

Bij Rabobank kun je je zakelijke betaalpas activeren voor Apple Pay en Google Pay. Dat is contactloos betalen, maar dan met je mobiele telefoon of smartwatch. Dan heb je je digitale betaalpas altijd op zak.

Lees meer over Apple Pay