Rabo Wallet - Mobiel betalen met je Android

Met de Rabo Wallet-app betaal je met telefoon. Daarnaast kun je online betalen met iDEAL QR, geld ontvangen via betaalverzoek of betalen voor parkeren en tanken.

Rabo mobiel betalen met Rabo Wallet is gratis voor iedereenSnel en eenvoudig afrekenen zonder betaalpasPer minuut betalen voor parkeren
Download in Google Play

Tappen: contactloos betalen met de Rabo Wallet

In plaats van je bankpas in de betaalautomaat te steken, betaal je met de Rabo Wallet door te ‘tappen’: houd de achterkant van jouw telefoon tegen de betaalautomaat met een ‘contactloos betalen’-logo. Het bedrag dat je betaalt met de Rabo Wallet wordt meteen afgeschreven van je zakelijke rekening. Wil je een keer privé betalen, dan switch je in de app heel makkelijk naar je privé-rekening en andersom.

Wist je dat...

je met Apple Pay ook mobiel kunt betalen met je iPhone. Regel het in de Rabo Bankieren App.

Ontdek hoe de Rabo Wallet zakelijk voor jou werkt

Mpin

Alle mogelijkheden van de Rabo Wallet

Met de Rabo Wallet kun je ook extra diensten gebruiken, zoals het checken van jouw saldo, online betalen met iDEAL QR of geld ontvangen via Rabo Betaalverzoek. Ook betalen voor parkeren en tanken kan via de Rabo Wallet. Mét een maandelijkse factuur als je wilt.

Bekijk de mogelijkheden

Contactloos betalen

Met de Rabo Wallet App betaal je contactloos met je Androidtelefoon. Het werkt hetzelfde als contactloos betalen met je bankpas.

Lees meer over wat je kunt doen als het niet werkt

Parkeren

Met de Rabo Wallet parkeer je zonder muntgeld in meer dan honderd steden in Nederland.

Lees meer over parkeren met de Rabo Wallet

Tanken

Met de Rabo Wallet makkelijk en snel tanken bij meer dan 600 pompstations.

Lees meer over tanken met de Rabo Wallet

Klantenkaarten

Zakelijke klantenkaarten uit jouw portemonnee kun je digitaal bewaren in de Rabo Wallet.

Lees meer over klantenkaarten met de Rabo Wallet

Saldochecker

Benieuwd of klanten hun facturen hebben betaald en hoeveel er op jouw zakelijke rekening staat? Bekijk je saldo via de Rabo Wallet. Betalingen worden direct bijgewerkt.

QR-codescanner

In de Rabo Wallet zit een iDEAL QR-codescanner waarmee je veilig iDEAL-betalingen kunt doen. Deze QR-code vind je op schermen (tv, laptop, winkelzuil), facturen, kassabonnen, collectebussen, posters enzovoort.

Betaalverzoek

In de Rabo Wallet kun je klanten eenvoudig en professioneel een betaalverzoek sturen. Handig als je een bedrag wilt innen bij jouw klanten. Of als je een herinnering wilt sturen met een betaallink.

Buitenland

Met de Rabo Wallet betaal je ook eenvoudig in het buitenland bij kassa’s die geschikt zijn voor contactloos betalen.

Voorwaarden

Als je de Rabo Wallet gaat gebruiken, is het verstandig om jezelf vooraf goed te informeren. Lees de voorwaarden goed door.

Hulp bij Rabo Wallet

Vergeet niet je btw apart te zetten

Betaal ook zakelijk met Apple Pay

Bij Rabobank kun je je zakelijke betaalpas en creditcard activeren voor Apple Pay. Dat is contactloos betalen, maar dan met je iPhone of Apple Watch. Dan heb je je digitale betaalpas altijd op zak.

Lees meer over Apple Pay