corona

Veelgestelde vragen van ondernemers over de gevolgen van corona

De informatie op deze pagina wordt wanneer relevant vernieuwd.

Financiële onzekerheid door Corona

Het coronavirus heeft voor veel onzekerheid gezorgd bij ondernemers. Bijvoorbeeld over verzekeringen of betalingen. Ervaar jij nog steeds financiele onzekerheid door het coronavirus? Neem contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing voor je schulden, geld- of betaalproblemen.

De impact op financieren

Een deel van de tijdelijke regelingen is niet meer beschikbaar. Voor een overzicht van de huidige regelingen kun je de websites raadplegen van de Rijksoverheid, Belastingdienst en KvK. Ervaar je nog financiële onzekerheid als gevolg van Corona? Neem dan contact op met je accountmanager.

De impact op betalen

De coronacrisis heeft gezorgd voor veel online bestellingen én betalingen. Ben je een webshop gestart? Zorg er dan ook voor dat je eenvoudig en snel betalingen kunt ontvangen.

De impact op verzekeren

De coronacrisis en de maatregelen hebben een enorme impact (gehad) op Nederland. Misschien heb jij ook wel andere keuzes moeten maken. Deze aanpassingen brengen andere risico’s met zich mee. Alhoewel je je niet kunt verzekeren tegen een pandemie is het wel belangrijk om te kijken of je verzekeringen nog bij je huidige bedrijfssituatie passen. Hier lees je waar je op moet letten:

De impact op pensioenen

Veel ondernemers hebben via Rabobank een pensioenregeling voor hun personeel. Heb je vragen over een pensioenen? Neem contact op met Rabo Pensioenadvies via 088-7271167.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer