Misschien denk je er liever niet aan, maar als ondernemer kun je te maken krijgen met bepaalde risico’s. Weet je welke risico’s je bedrijf loopt en hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Om je op weg te helpen geven we je een overzicht van de meestgekozen verzekeringen voor starters en kun je online je premie berekenen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Aansprakelijkheidsverzekering
AVB

Ben je in de afgelopen 12 maanden gestart, dan krijg je de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een halfjaar gratis! De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekert schade aan (spullen van) anderen, die veroorzaakt is door jou of je producten.

Meer informatie over halfjaar gratis AVB Bereken je premie

Ook de aanvullende verzekeringen bij de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn voor startende ondernemers het eerste halfjaar gratis! Ben je bijvoorbeeld ondernemer in de bouw? Dan is de Construction Allrisk-verzekering (CAR) geschikt. Ook de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kun je voor een periode van 6 maanden gratis afsluiten als je minder dan 12 maanden geleden gestart bent met ondernemen. Kijk direct welke aansprakelijkheidsverzekering past bij je bedrijf.

Zakelijke autoverzekering

Beschik je over een bedrijfsauto? Met de Zakelijke autoverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je in ieder geval verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt met je bedrijfsauto. Met uitgebreidere dekkingen wordt ook diefstal en beschadiging vergoed.

Meer informatie Bereken je premie

Startersvoordeel Soepdame

Speciaal voor starters: Rabo Startersvoordeel

In je eerste jaar als startende ondernemer krijg je bij ons Rabo Startersvoordeel. Je zakelijke rekening en al je Eurobetalingen zijn dan de eerste 6 maanden gratis. Zo heb je meer grip op je geldzaken .

Ontdek Rabo Startersvoordeel
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bescherm je inkomen als zzp’er of mkb’er bij ziekte met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Zo voorkom je grote financiële gevolgen voor je bedrijf en privésituatie.

Meer informatie Bereken je premie

Zakelijke rechtsbijstandsverzekering

Het kan voorkomen dat je te maken krijgt met een zakelijk conflict, bijvoorbeeld met een leverancier of de verhuurder van je pand. Dankzij de Zakelijke rechtsbijstandverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® krijg je hulp bij juridische geschillen.

Meer informatie Bereken je premie

Inventarisverzekering

De Inventarisverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® dekt schade aan je inventaris. Onder inventaris verstaan we je zakelijke inboedel die niet voor de verkoop is bedoeld, zoals bureaus, stoelen, tafels, kasten, computers en laptops.

Meer informatie Bereken je premie

Gebouwenverzekering

Met de Gebouwenverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® - ook wel opstalverzekering voor bedrijven genoemd - ben je verzekerd voor schade aan (de fundering van) je bedrijfspand. De verzekering dekt onder andere schade door brand, wind, inbraak, water of een aanrijding.

Meer informatie Bereken je premie

Bedrijfsstagnatieverzekering

Als je te maken krijgt met zaken als brand, inbraak of waterschade, dan kan het gebeuren dat je onderneming tijdelijk stilvalt en je daardoor inkomsten misloopt. Met de Bedrijfsstagnatieverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd van brutowinst, gebaseerd op de omzet van voor de gebeurtenis.

Meer informatie

Voorraadverzekering

Heb je producten klaarliggen voor de verkoop? Je verzekert ze eenvoudig tegen schade met de Voorraadverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak®. Met deze verzekering kun je snel weer aan de slag na bijvoorbeeld water- of brandschade.

Meer informatie Bereken je premie

Transportverzekering

Met de Transportverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® ben je verzekerd voor diefstal of beschadiging van spullen die je zelf vervoert of die je laat vervoeren door een beroepsvervoerder. Oók als de transport ’s avonds of ’s nachts plaatsvindt.

Meer informatie

Meest gekozen verzekeringen door zzp’ers

Bekijk welke verzekeringen zzp’ers afsluiten.

Meest gekozen verzekeringen

Staat de verzekering die je zoekt er niet tussen? Neem dan een kijkje op de pagina met alle verzekeringen.

Zelf regelen & Contact