Eigen bedrijf starten

Ga jij de sprong in het diepe wagen? Of heb je dat al gedaan? Ge-wel-dig! Een eigen bedrijf starten is ontzettend tof en spannend tegelijkertijd. En dan wil je ongetwijfeld ijzersterk starten. Bijvoorbeeld door je droom op papier te zetten in een ondernemingsplan. Omdat jij genoeg te doen hebt als starter, helpen we je graag bij je avontuur.

Zzp'er bekijkt haar smartphone op kantoor

Startersvoordeel: ontdek je voordeel als starter!

Sta je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK? Dan zijn je zakelijke betaalrekening, je Eurobetalingen en je incasso afschrijvingen de eerste 6 maanden gratis. Bovendien krijg je ook de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis 6 maanden gratis. En je profiteert van verschillende kortingen op onze pin- en online betaaloplossingen.

Lees meer over Startersvoordeel

Wist je dat?

+10.000

In 2022 duizenden starters een Zakelijke Rekening of een Rabo ZZP Rekening bij Rabobank hebben geopend

+44.000

Onze ondernemingsplan voorbeelden in 2022 meer dan 44.000 keer zijn gedownload

+80%

Van onze zakelijke klanten meer dan 80% de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) heeft

Website elementen van IkGaStarten.nl

Nóg meer tips & handige tools

Speciaal voor startende ondernemers zoals jij hebben we IkGaStarten. Hier vind je alles over het starten van een eigen bedrijf. En de website is nu nóg handiger geworden, want hij is onlangs vernieuwd. Van handige afvinklijstjes tot aan tips over de eerste keer btw-aangifte. Elke dag vind je slimme tips die je leven als ondernemer makkelijker en leuker maken.

Vrouwelijke ondernemer kijkt naar haar laptop in een kantoor

Help als boekhouder je zzp'ers op weg

Speciaal voor jou en je (startende) klanten hebben we een overzicht gemaakt van handige tips, artikelen en producten. Laten we samen voor jezelf beginnen.

Lees meer
Tips en artikelen voor de groei van je bedrijf

Zo krijg je financieel inzicht

Een goed begin is het halve werk. En heb je financieel inzicht dan heb je ook meer grip op je bedrijf. Zo kun je de juiste beslissingen maken in goede en slechte tijden. Hoe je dat doet? Dat ontdek je allemaal in onze handige artikelen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer