Ga verder met automatisering

Ga verder met automatisering

Automatisering brengt de groei van je bedrijf in de volgende versnelling. Automatiseer bijvoorbeeld je productielijn of geef een boost aan je ICT-systeem. Ontdek hoe je de eerste stap zet en laat je inspireren door andere ondernemers.

Ondernemers brengen elkaar verder

Als het over groei gaat luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank. Bekijk hoe ondernemers uit de online serie ‘Blik op de toekomst’ hun bedrijf automatiseren en ga zelf aan de slag.

Innoveren en investeren in groei met lease

Hoe financier je automatisering?

Van computergestuurde inpak- of zaagmachines tot complete productielijnen: steeds meer ondernemers kiezen voor financial lease. Vrijwel alle apparatuur valt te leasen. Met financial lease houd je je eigen middelen beschikbaar die je goed kunt gebruiken als je aan het groeien bent. Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in automatisering?

Rabo Werkplaats

Rabo Werkplaats Digitalisering

Wil je zelf aan de slag met de groei van je bedrijf? Meld je dan aan voor een event bij jou in de buurt. De Rabo Werkplaats Digitalisering is voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten.