Investeren in elektrisch? Dat doe je zo

Ondernemend Nederland elektrificeert. Dat geldt niet alleen voor auto’s en bestelbussen, maar ook voor graafmachines, minigravers en vrachtwagens. Overstappen lijkt misschien ingewikkeld, want waar begin je? In de praktijk valt het mee. Wij helpen je met overstappen naar elektrisch met behulp van tips, artikelen en natuurlijk de financiering.

Hiermee kunnen we je helpen

Financieren: zo lease je een elektrisch bedrijfsmiddel

Benieuwd voor hoeveel je maandelijks een elektrische auto, bus of ander bedrijfsmiddel kunt leasen? Start je leaseberekening in enkele minuten. Bevalt het aanbod, dan kun je direct de aanvraag versturen. Goed om te weten: grootzakelijke klanten kunnen voor een aanvraag contact opnemen met hun accountmanager.

Ontdek meer over financial lease

Inspiratie: alles over het overstappen op elektrisch rijden

Stap je over naar elektrisch dan zijn er zowel financiële als praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Wat doe je bijvoorbeeld met opladen? Hoe optimaliseer je de levensduur van je accu? Wat ga je merken van zero-emissiezones? Hieronder vind je de antwoorden op deze en andere vragen.

Adviseur in gesprek met ondernemer

Ondersteuning: we staan voor je klaar

Heb je hulp nodig bij het uitwerken van je plan, of tijdens het aanvragen van je financiering? Of heb je nog andere vragen? We staan voor je klaar.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer