Klaar voor de start?

Zelfverzekerd van start

Heeft u na het bezoeken van de KvK Startersdag nog vragen? Bijvoorbeeld over de risico’s die u loopt, welke verzekeringen belangrijk voor u kunnen zijn en wat verzekeren kost. Wij helpen u graag goed voorbereid op weg.

Welke risico’s loop ik als ondernemer en wat moet ik verzekeren?

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Zo bent u aansprakelijk voor schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Wat doet u als een klant niet betaalt? Of als uw voorraad wordt gestolen? De kosten kunnen dan hoog oplopen. U kunt deze risico’s afdekken met zakelijke verzekeringen. Een aantal verzekeringen is voor veel ondernemers belangrijk. Zoals de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Bekijk alle zakelijke verzekeringen

Deze verzekeringen zijn onderdeel van Interpolis ZekerVanJeZaak®. ZekerVanJeZaak is het pakket met de belangrijkste bedrijfsverzekeringen die relevant zijn voor zzp’ers, midden- en kleinbedrijven en verenigingen en stichtingen. Met ZekerVanJeZaak kunt u online uw verzekeringen afsluiten, inzien, wijzigen of opzeggen.

Lees meer over Interpolis ZekerVanJeZaak®

Uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een halfjaar gratis!

Gaat u uw bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel of bent u korter dan 12 maanden ingeschreven? Goed nieuws! Dan kunt u namelijk een halfjaar gratis gebruikmaken van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u en uw medewerkers tegen schade veroorzaakt aan anderen.

Wist u dat u als starter het eerste jaar ook kunt profiteren van een gratis zakelijke rekening, bankpas en internetbankieren?

Lees meer over de gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Lees meer over het Rabo startersvoordeel

Wat kost een zakelijke verzekering?

Hieronder kunt u een premieberekening maken en ziet u wat verzekeringen u ongeveer kosten. De premieberekening kunt u doen aan de hand van de branche waarin u werkt of gaat werken.

Voorwaarden startersvoordeel

Contact

Rabobank