Duurzaam investeren met de Impactlening

Door duurzaam te ondernemen heeft u een positieve impact op de wereld. U helpt uw bedrijf verder en u maakt bewuste keuzes voor het milieu en de samenleving. Steeds meer ondernemers zijn hier actief mee bezig. Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk. Daarom leent u bij ons geld tegen een gunstiger tarief. Deze lening heet de Impactlening. Dit is een zakelijke lening met rentekorting.

De impactlening:

  • Lenen met rentekorting tot 0,8%
  • Voor leningen vanaf € 250.000

Online aanvragen

U kunt een Impactlening tot € 1 miljoen (obligo) ook online aanvragen. U volgt dezelfde route als een aanvraag voor een zakelijke lening: eerst vult u gegevens in over uw investering en uw bedrijf, daarna volgt een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u de rentekorting van de Impactlening bespreken met de adviseur.

Lees hoe het online aanvragen van een lening werkt

Rentekorting voor duurzame koplopers

Is uw bedrijf toonaangevend in duurzaam ondernemen? Dan bent u duurzaam koploper en daar zet de Rabobank graag iets tegenover: de impactlening. Daarmee leent u met een rentekorting tot 0,8%. U bent duurzaam koploper als uw bedrijf voorop loopt op het gebied van duurzaamheid en één van de geselecteerde keurmerken bezit.

Bekijk de keurmerken

Profiteren van de impactlening

Zo'n vijftig ondernemers hebben al duurzaam kunnen investeren dankzij de Rabo Impactlening. Lees op Rabobank.com hoe AMI en de Verspillingsfabriek een positieve bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij.

De Rabobank en duurzaam ondernemen

Een duurzaam en innovatief bedrijf is over het algemeen meer toekomstbestendig. Steeds meer ondernemers zijn hier actief mee bezig. Wij willen onze klanten helpen bij verduurzaming van hun kernproces door het bieden van financiële diensten en het delen van kennis en netwerken.

Duurzaam ondernemen

Bekijk de infographic Maatschappelijke impact 2015

Contact

Rabobank