Financiering aanvragen samen met uw intermediair

Besteed de aanvraag uit aan uw intermediair

Financieringsportaal logo Uw intermediair, zoals uw boekhouder, administrateur, accountant of adviseur kan u helpen bij uw financieringsaanvraag. U regelt het samen via het Financieringsportaal. U vult zelf online de basisgegevens in. Uw intermediair vult de aanvraag verder aan. U besteedt zo de meer complexe onderdelen van uw aanvraag uit aan degene die uw financiële positie het beste kent. Het Financieringsportaal is een initiatief van de Rabobank.

Online financiering aanvragen

Hoe werkt het

U en uw intermediair maken een account aan op Financieringsportaal.nl. U geeft aan waar u in wilt investeren en hoeveel geld u nodig heeft. Uw intermediair vult de aanvraag aan met onder andere jaarcijfers en een prognose. Zodra uw intermediair dit in het Financieringsportaal heeft gedaan, krijgt u bericht. U kunt de compleet ingevulde aanvraag controleren en via het Financieringsportaal versturen naar de Rabobank. Wij nemen dan voor het einde van de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Voor het inschakelen van uw intermediair bij een financieringsaanvraag brengt hij of zij mogelijk kosten in rekening. Informeer daarnaar.

Ga naar Financieringsportaal.nl

Lever uw jaarcijfers digitaal aan tijdens uw financieringsaanvraag. U regelt het via SBR: de nieuwe standaard sinds 1 januari 2017. Vraag ook uw accountant hiernaar.

Contact

Rabobank