Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Een aandeel in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Activiteiten

Datum Activiteit Details
wekelijks Inloop voor (startende) ondernemers Elke dinsdag vrijblijvend en zonder afspraak binnen lopen met al uw ondernemersvragen. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur in Gorinchem (Einsteinstraat), Leerdam (Dr. Reilinghplein) en Vianen (Voorstraat).
Donderdag 29 maart Gratis informatiebijeenkomst 'Samen werken aan financiën' Samen met andere maatschappelijk betrokken partijen verzorgen wij op 29 maart deze gratis informatiebijeenkomst.
Donderdag 5 april Roefeldag Vianen Zo'n 250 kinderen uit groep 6, 7 en 8 komen langs op ons kantoor in Vianen om een kijkje achter de schermen te nemen.
Maandag 9 april Company & Co

Company & Co is hét netwerk voor lokale zzp'ers, mkb'ers en startende ondernemers. Tijdens deze avonden worden boeiende presentaties gegeven en maakt u kennis met collega ondernemers. Deelname is gratis.

Lees meer

Dinsdag 10 tm donderdag 12 april Fenexpo Hét platform voor bedrijven, overheden en instellingen om zich te presenteren aan een breed publiek. Wij ondersteunen startende ondernemers door ze een gratis stand aan te bieden.
Donderdag 12 april SAMSAM Middelbare scholieren uit Gorinchem brengen een bezoek aan ons hoofdkantoor aan de Einsteinstraat in Gorinchem. Ze krijgen financiële educatie en een rondleiding.
Maandag 16 april Cursus online bankieren, Gorinchem (hoofdkantoor aan de Einsteinstraat)

Gratis cursus om het online bankieren onder de knie te krijgen. Tijd: 09.00 uur - 11.00 uur

Aanmelden

Maandag 7 mei Extra ledenraadsvergadering
Dinsdag 22 mei Commissie Coöperatiefonds

Aanvragen voor het Coöperatiefonds kunnen tot 8 mei worden ingediend.

Lees meer

Maandag 12 november Commissie Coöperatiefonds

Aanvragen voor het Coöperatiefonds kunnen tot 29 oktober ingediend worden.

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven