Geldzorgen? Wij kunnen je hierbij helpen

Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of lig je wakker van geldzorgen? Het kan iedereen overkomen, vooral nu. In tijden dat de energiekosten flink stijgen en de koopkracht daalt door de aanhoudende inflatie. Kom op tijd in actie! Dat lijkt misschien niet eenvoudig, maar de eerste stap is zo gezet. Wij kunnen je hierbij helpen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Praat met ons over je geldzorgen.

Ook als het financieel tegenzit, staat Rabobank voor je klaar. Als je geld- of betaalproblemen hebt of verwacht, blijf er dan niet te lang zelf mee zitten. Hoe eerder je ons vertelt over je geldzorgen, hoe beter we je kunnen helpen. Als je contact met ons opneemt, zoeken we samen naar een oplossing.

“Ik wist niet dat de mogelijkheid er was om dit soort gesprekken te voeren met Rabobank. Dit heeft me veel rust gegeven.”

Het Rabo Team Hulp bij Geldzorgen biedt jou een luisterend oor en zoekt samen met jou naar een oplossing. Dus, heb je even geen overzicht meer in je geldzaken of lig je wakker van je geldzorgen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 727 11 89 of je maakt eenvoudig online een afspraak door het contactformulier in te vullen. Heb je geen geldzorgen maar een vraag over de hypotheek? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak.

Liever anonieme hulp bij geldzorgen?

Vind je het lastig om je geldzorgen met ons te delen? Vul dan anoniem een gratis test in op Geldfit.nl. In een paar minuten weet je precies hoe je er financieel voor staat. Op basis van de uitkomst krijg je passende tips en laten we je weten waar je hulp in jouw buurt kan vinden.

Pak je liever de telefoon? Dat kan ook, je kunt gratis en anoniem bellen met Geldfit naar 0800-8115. Je wordt op een persoonlijke en gepaste manier geholpen. Ze luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee, zodat jij financieel gezonder wordt. Belangrijk is dat je weet dat het gaat om een gratis en persoonlijk gesprek, waarbij je anoniem kan blijven.

Tijdelijk Noodfonds energie

Voor veel mensen is energie onbetaalbaar geworden. Hulp bij betalen kan dan fijn zijn. Via Geldfit weet je hoe je er financieel voor staat en waar je hulp kunt krijgen. Geldfit geeft je ook advies over of je in jouw situatie hulp van het Noodfonds kunt aanvragen. Als je inkomen laag is en je energiekosten hoog zijn, kan het Noodfonds je mogelijk helpen.

Over Geldfit

Geldfit wordt gemaakt door Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Veel gemeenten, hulporganisaties en bedrijven waaronder Rabobank werken samen met Geldfit. Het doel is om mensen te helpen hun geldzaken fit te krijgen én te houden. Op Gemeenten – Nederlandse Schuldhulproute kun je zien welke gemeenten inmiddels zijn aangesloten op Geldfit. Hiervoor kun je ook contact met ons opnemen, wij weten welke hulp in jouw omgeving beschikbaar is.

Financiële problemen bij je bedrijf aanpakken

Het kan elke ondernemer overkomen: financiële problemen door tegenslagen. Of dat nu komt door dalende omzet of door klanten die rekeningen later betalen. Als dit je overkomt, is het belangrijk direct actie te ondernemen. En dat begint met grip krijgen op je financiën. We hebben een aantal tips waar je nu al mee aan de slag kunt om dat voor elkaar te krijgen.

Wat te doen bij schulden of geldzorgen

In deze video vertellen Nyncke en Matthijs je alles over schulden en geldzorgen. Zo vertellen zij wat schuldsanering is en geven je tips hoe je dit kunt voorkomen. Ook onderwerpen zoals: hoe voorkom je financiële problemen én welke hulp is er als je geldzorgen of schulden hebt, komen aan bod. Bekijk de video en laat je inspireren.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer