Let op! Geld lenen kost geld
Man leest iets op zijn mobiel

Waarvoor kun je lenen?

Op bepaalde momenten kan het voorkomen dat je meer geld nodig hebt dan je momenteel op je rekening hebt staan. Zo kunnen de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing, nieuwe auto of keuken soms hoger uitvallen dan verwacht. Een persoonlijke lening kan in sommige gevallen dan helpen deze kosten op te vangen. Het is belangrijk om goed na te denken waarvoor je een persoonlijke lening wilt afsluiten en hoeveel je maandelijks wilt en kunt aflossen.

Illustratie van een stapel muntjes

Soorten leningen

Door een persoonlijke lening af te sluiten kan je vaak direct je aankoop doen. Deze lening is geschikt voor de financiering van uiteenlopende doelen en wordt vaak gebruikt wanneer je eenmalig geld nodig hebt. Hierbij kun je denken aan grote aankopen, onverwachte kosten of om schulden met een hoger rentetarief af te betalen. In enkele gevallen kan je de rente aftrekken van de belasting. Dit hangt af van waar je de lening voor gebruikt. Bekijk hieronder enkele van de vele mogelijkheden waarvoor je kunt lenen.

Auto

Een nieuwe elektrische auto, tweede hands auto of Oldtimer aanschaffen? De persoonlijke lening van Freo kan je hier mogelijk bij op weg helpen. Lees meer over een autofinanciering.

Verbouwen

Een nieuw stuk laten aanbouwen, een nieuwe keuken of andere verbouwplannen? De lening van Freo kan helpen met de financiering. Lees meer over een verbouwingslening.

Verduurzamen

Door je huis te verduurzamen kun je mogelijk op de lange termijn energiekosten besparen. In sommige gevallen kun je hier ook subsidie voor ontvangen. Lees meer over een duurzaamheidslening.

Oversluiten

Als je een lening hebt met een rente die hoger is dan de rente van Freo, dan kun je kosten besparen op je rente (lening oversluiten). Dit is gunstig als de rente van Freo lager is dan die van je huidige leningen. Lees meer over oversluiten.

Boot

Wil je graag recreatief varen en hiervoor een boot kopen? De persoonlijke lening van Freo kan helpen bij de aanschaf.

Caravan/ Camper

Wil je graag op vakantie met een nieuwe camper, caravan of vouwagen maar nog op zoek naar een lening voor de aanschaf? De persoonlijke lening van Freo kan mogelijk de uitkomst bieden.

Motor/ Brommobiel

Op zoek naar een nieuwe motor of brommobiel? De lening van Freo kan helpen met de financiering als je niet voldoende geld achter de hand hebt.

Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke lening? Bekijk de mogelijkheden van onze zakelijke leningen.

Anders

Je kunt voor nog veel meer leendoelen de lening van Freo aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan aanpassingen in je huis zoals een nieuwe tuin of dakkapel, maar ook voor zonnepanelen of roodstand.

Waarom je bij Freo leent

Boetevrij aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Vaste lage rente

De persoonlijke lening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Persoonlijke lening aanvragen

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?

phone

Hulp nodig?