Vrouw met geitje

Rabo &Co Magazine

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Drie keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken. 

Laat je inspireren door de verhalen en fotografie die onze lokale maatschappelijke betrokkenheid tonen. Wil jij ook het magazine thuis ontvangen? Word dan lid van de coöperatieve Rabobank.

Ik doe mee

Feiten & Cijfers

Het Rabo &Co magazine heeft een oplage van 1.200.000 en wordt drie keer per jaar in 87 verschillende lokale varianten uitgebracht. Iedere lokale Rabobank brengt namelijk een eigen versie van het Rabo &Co magazine uit aangevuld met mooie lokale verhalen en aanbiedingen.

Lees in de rubriek ‘De Makers’ in Rabo &Co  hoe kleine en grote bedrijven hun rol in de maatschappij zien. Lees bijvoorbeeld meer over de bijenkasten van de Almeerse imker Leendert Brons. En in hoeverre is het realistisch dat elke regio haar eigen voedsel kan produceren?

Mensen op een bankje

Rabo &Co ben jij, en zijn wij

Want Rabobank is niet zo maar een bank. Wij zijn een coöperatie. Samen proberen we de wereld een beetje beter te maken. Want samen is altijd beter dan alleen. Doe je mee? Lees Rabo &Co en laat je inspireren!


Rabobank, Growing a better world together.