Doneren welkomstcadeau

Wat mooi om te zien dat zoveel ouders en kinderen hun welkomstcadeau van de Rabo RegenboogRekening en Rabo JongerenRekening doneren aan Stichting Jarige Job!

Al meer dan 20.500 ouders en kinderen hebben hun welkomstcadeau gedoneerd!

+10.100

cadeaus gedoneerd aan Stichting Jarige Job!

+€104.000

euro gedoneerd aan Stichting Jarige Job!

Stichting Jarige Job

Welkomstcadeau bij openen rekening voor je kind

Open je online een Rabo RegenboogRekening of Rabo JongerenRekening voor je kind dan mag je een mooi welkomstcadeau uitkiezen. Het is mogelijk om je welkomstcadeau te doneren aan Stichting Jarige Job. Kies ervoor dat wij namens jou € 10 of een mooi cadeau doneren.

Wat doet Stichting Jarige Job?

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van €35. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Stichting Jarige Job

Onderdeel van Sam&

Sam& voor alle kinderen is een samenwerkingsverband van Stichting Jarige Job, Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen bieden zij één portaal waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden. Sam& is gestart met de ambitie om alle kinderen uit armere gezinnen in Nederland mee te laten doen met leeftijdsgenoten. En dat is hard nodig voor de 315.000 in armoede opgroeiende kinderen (SCP, 2019).

Ken jij mensen die thuis amper de eindjes aan elkaar kunnen knopen? En waar met name kinderen de boot missen?

Steun vanuit de Rabo Foundation

Rabo Foundation is het maatschappelijke fonds van de Rabobank en helpt Sam& met kennis, netwerk en financiering. Door samen kinderen nu te helpen, verkleinen we de kans dat ze in dezelfde situatie terechtkomen als ze later groot zijn.

Daniëlle van den Akker, Rabo Foundation: ‘Kinderen mogen niet de dupe worden van financiële problemen thuis. Zij verdienen dezelfde kansen als andere kinderen. Dat is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van het kind maar ook voor het gezin en de maatschappij. Meedoen geeft kinderen het gevoel dat ze meetellen. Daarnaast is het waardevol om juist deze kinderen zelfredzaam te maken op diverse gebieden om overerfbaarheid van armoede (en financiële problemen) te voorkomen.’

Samen kunnen we meer dan alleen

Rabobank gelooft dat je altijd een stapje kan zetten naar een financieel gezonder leven. We willen dat financieel gezond worden en blijven toegankelijk is. Dat is belangrijk voor jou nu, maar ook voor je toekomst en die van de mensen om je heen.

Door je te inspireren, motiveren en helpen om het gesprek over geld aan te gaan, met hulp van onze medewerkers en met onze Rabo App. En door (maatschappelijke) initiatieven op te zetten en te steunen die helpen bij het zetten van een stap naar een financieel gezonder leven, zoals met Stichting Jarige Job.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer