Man en vrouw op de bank met Ipad

Spaarrekening openen voor jezelf

Sparen voor jezelf kan op verschillende manieren. Maar welke spaarrekening past bij jou? Dit is afhankelijk van je spaardoel(en) en wensen. Kun je bijvoorbeeld voor een langere tijd je geld missen of wil je er meteen bij kunnen? Vergelijk hier alle spaarrekeningen voor jezelf en open de spaarrekening die bij jou past.

Meisje met Ipad in haar hand

Rabo SpaarRekening

Open de Rabo SpaarRekening, de meest gekozen spaarrekening door onze klanten. Na het openen van de spaarrekening kun je direct aan de slag.

    Variabele rente tot 1,70%* Neem je tegoed op wanneer jij dat wilt Maak gratis spaarpotjes voor al je spaardoelen Je betaalt geen afsluitkosten Open eenvoudig binnen 2 minuten via de Rabo App of Rabo Online Bankieren

*Rentewijzigingen voorbehouden

Lees meer over de Rabo SpaarRekening

Spaarrekeningen voor jezelf

Wil je je spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten of op ieder moment zonder opnamekosten kunnen opnemen? Wil je sparen met een variabele of vaste rente? Bekijk en vergelijk hieronder 5 spaarrekeningen voor jezelf.

Groep jongens op een sportveld

Vier 125 jaar Rabobank en doe mee aan de Rabo Sportactie

Bij een sportvereniging kun je niet verliezen. Want met sport win je vrienden. Daarom steunen we al jaren sportverenigingen en sportbonden. En om 125 jaar Rabobank te vieren, hebben we nu tijdelijk de Rabo Sportactie. Hiermee willen we jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen met € 125 Rabo SportCadeau. Dit is een eenmalige bijdrage van € 125 per persoon voor sportlidmaatschap bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Bekijk of je in aanmerking komt voor de Rabo Sportactie.

Ontdek welke spaarrekening bij jou past

Twijfel je nog of vind je het lastig om een spaarrekening te kiezen? Ontdek aan de hand van onze keuzehulp welke spaarrekening het beste bij jouw wensen en doelen past.

Illustratie windmolen

Duurzaam sparen met mogelijk fiscaal voordeel

Wist je dat je bij Rabobank ook duurzaam kunt sparen? Zo kun je kiezen voor een spaarrekening waarbij je inleg voor een groot deel wordt geïnvesteerd in groene projecten. Dit wordt in veel gevallen door de overheid met fiscale voordelen beloond. Lees meer over het openen van een groene spaarrekening en ontdek hoe je met je spaargeld kunt bijdragen aan een duurzame wereld.

Illustratie zon en parasol

Sparen voor je pensioen

Wil je eerder stoppen met werken of een extra spaarpotje hebben tijdens je pensioen voor leuke dingen? Misschien heb je wel een gat in je inkomen en wil je het dichten. Wat je reden ook is: sparen voor je pensioen is meestal een slimme zet. Ontdek wat jij kunt doen om je spaarpot voor je pensioen aan te vullen.

Veelgestelde vragen

Niet meer te openen spaarrekeningen

Ben je op zoek naar informatie over een spaarrekening die je niet meer kunt openen? Wij hebben dit voor je in één overzicht gezet. Zo vind je gemakkelijk de actuele spaarrentes en productkenmerken en voorwaarden van onze spaarrekeningen die je niet meer kunt openen.

Ben je nog geen klant bij Rabobank?

Om te kunnen sparen heb je een betaal- en spaarrekening nodig bij Rabobank. Je opent deze gemakkelijk via de Rabo App. Na het openen van een betaalrekening kun je een spaarrekening openen en starten met sparen.

Klaar om te starten met de Rabo SpaarRekening?

Kies ook voor onze meest gekozen spaarrekening. Je opent een Rabo SpaarRekening eenvoudig binnen 2 minuten via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.

phone

Hulp nodig?