Interpolis Alles in één Polis®

De Interpolis Alles in één Polis® is jouw persoonlijke verzekeringspakket. Een pakket met keuzevrijheid: je kiest zelf welke verzekeringen je wilt afsluiten en betaalt zo nooit voor verzekeringen die je niet nodig hebt. Of je nu één verzekering nodig hebt of juist meerdere, met de Alles in één Polis ervaar je het gemak van al je bankzaken en verzekeringen onder een dak.

je bepaalt zelf welke verzekeringen je wilt24/7 zelf regelen via Online Bankieren en de Rabo Appoplopend pakketvoordeel tot 12%
Bereken je premie

Ben je al verzekerd via de Rabobank? Log dan in om verder te gaan

Pakketkorting tot 12%

Alle Interpolis schadeverzekeringen vallen onder een bijbehorende categorie, ook wel rubrieken genoemd. Voor elke verzekering in een nieuwe rubriek bouw je pakketkorting op, wat kan oplopen tot 12% op je totale premie. En het mooie is dat je er zelf niets voor hoeft te doen, de korting wordt automatisch verrekend.

Meer rubrieken = meer pakketkorting

Er zijn vijf rubrieken: verkeer, wonen, recreatie, personen en rechtsbijstand. Het maakt niet uit in welke volgorde je een verzekering uit een nieuwe rubriek afsluit, elke nieuwe rubriek levert je pakketkorting op.

Alles in één Polis pakketkorting

Bij verzekeringen inkrijg je een korting van
2 rubrieken3%
3 rubrieken6%
4 rubrieken9%
5 rubrieken12%

Een voorbeeld

  • Mieke heeft een autoverzekering, woonhuisverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering op haar Alles in één Polis. 
  • Deze 4 verzekeringen vallen in 3 verschillende rubrieken, dus voor deze 3 rubrieken krijgt Mieke 6% pakketkorting op haar totale premie.
  • Stel dat Mieke nog een doorlopende reisverzekering aan haar Alles in één Polis toevoegt, dan loopt haar pakketkorting op naar 9% omdat deze verzekering in een nieuwe rubriek valt.
Bereken je premie Log in en bereken je premie
Interpolis krijgt een 8,4 voor de schadeafhandeling

Schadeafhandeling: beoordeeld met een 8,4

Heb je schade, dan maakt Interpolis het geld na de schademelding vaak binnen 48 uur over. Geen ingewikkeld gedoe met administratie, de bonnetjes kun je achterwege laten. Interpolis helpt ook bij andere praktische oplossingen, zoals de reparatie van je auto, huis of tips om schade in de toekomst te voorkomen. Het is niet voor niets dat klanten de schadeafwikkeling beoordelen met gemiddeld een 8,4.

Gratis hulp bij overstappen

Heb je ergens anders verzekeringen, maar wil je graag overstappen? Met de gratis hulp van Interpolis zijn je oude verzekeringen zo opgezegd. Overstappen kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar de overstapservice van Interpolis en kies je huidige verzekeraar
  2. Kies de verzekering die je wilt opzeggen en vul je overige gegevens in
  3. Interpolis verstuurt de brief kosteloos naar je verzekeraar

Je ontvangt per mail automatisch een bevestiging van het versturen van de opzegbrief. Houd wel zelf in de gaten of je verzekeraar de opzegging goed verwerkt, want dit kan Interpolis niet zien.

Bereken je premie

Ben je al verzekerd via de Rabobank? Log dan in om verder te gaan

Meer lezen over de samenwerking tussen Rabobank en Interpolis

Geen onderdeel van de Alles in één Polis Voorwaarden Interpolis Alles in één Polis®

Bijna elk risico is te verzekeren met de ruime dekkingen die Interpolis biedt. Je betaalt één premie voor al je verzekeringen, bent niet dubbel verzekerd en kunt alles 24/7 online regelen. Natuurlijk kun je ook bellen of chatten met de Rabobank.

Wil je een Alles in één Polis afsluiten? Je kunt dan kiezen tussen een maandelijkse afschrijving of eenmaal per jaar betalen. Bij betaling per jaar ontvang je 1% extra korting op de totaalpremie.

Algemene voorwaarden Interpolis Alles in één Polis® (PDF) Dienstverlening verzekeren (PDF)