Verhuizen? Denk aan je verzekeringen

Een verhuizing heeft gevolgen voor je verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan je inboedel- of woonhuisverzekering. Bekijk daarom of je je verzekeringen moet aanpassen bij een verhuizing. Ben je benieuwd welke verzekeringen belangrijk zijn in jouw nieuwe woonsituatie? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Via Rabobank sluit je een glasheldere verzekering van Interpolis af. Alle belangrijke verzekeringen heb je met de Interpolis Alles in één Polis® in één pakket. Voor elke nieuwe rubriek bouw je korting op die kan oplopen tot 12%. Bekijk de voordelen en regel alles onder één dak.

    24/7 zelf regelen via de Rabo App Kies net als 1,2 miljoen anderen voor de Interpolis Alles in één Polis®

Exclusief via Rabobank: verzekeringen van Interpolis. Glashelder

Wist je dat...

Je meldt je schade 24/7 eenvoudig online bij Interpolis.

Tips voor de inboedelverzekering

Je Interpolis Inboedelverzekering geldt vanzelf voor twee locaties als je aan het verhuizen bent. Je hoeft je adres pas te wijzigen, als je in de nieuwe woning gaat wonen. Dit kan eenvoudig online.

Uitgebreid verzekerd tijdens je verhuizing

Tijdens een verhuizing is de kans groter dat je inboedel beschadigt. Gelukkig ben je met de Interpolis Inboedelverzekering ook tijdens de verhuizing zelf verzekerd tegen schade.

Tips voor de woonhuisverzekering

Je nieuwe woning moet vanaf het moment dat je de sleutel ontvangt verzekerd zijn. Heb je tijdelijk twee woningen, zorg er dan voor dat je op het oude én nieuwe adres een woonhuisverzekering hebt. Een tweede woonhuisverzekering op je Alles in één Polis regel je eenvoudig online. Heb je de sleutel van je oude woning ingeleverd, dan kun je de 'oude' woonhuisverzekering opzeggen. Dit regel je eenvoudig zelf online. En anders is een telefoontje voldoende.

Heb je nog geen woonhuisverzekering, bijvoorbeeld omdat je nu nog in een huurhuis woont?

De voordelen van de Interpolis Woonhuisverzekering:

    Aangebrachte verbouwingen aan je huis, tuin of bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd voor dezelfde premie (met uitzondering van het aanleggen van een rieten dak) Tuin, glas, garage en zonnepanelen zijn meeverzekerd € 0 eigen risico, behalve bij stormschade

Voor je appartement kun je geen woonhuisverzekering afsluiten. Dit moet worden geregeld door de Vereniging van Eigenaren (VvE). Heb je zelf verbeteringen aangebracht in je appartement? Deze zijn standaard meeverzekerd op de Interpolis Inboedelverzekering. Ook als je deze tegen betaling hebt overgenomen van de vorige bewoner.

Geen aparte glasverzekering nodig

Wist je dat je geen aparte glasverzekering nodig hebt als je een Interpolis Inboedelverzekering voor je huurwoning hebt afgesloten of Interpolis Woonhuisverzekering voor je koopwoning hebt? Glas is namelijk automatisch meeverzekerd.

Alles in één Polis

Wijzig ook je adres in Rabo Online Bankieren of de Rabo App voor je Alles in één Polis en andere bankzaken.

Wijzigt je gezinssamenstelling?

Blijft de samenstelling van je gezin hetzelfde? Je hoeft dan niets te wijzigen. Verandert er wel iets, dan pas je alleen de samenstelling van je huishouden aan. De opties zijn een-, twee- of meerpersoonshuishouden.

Hypotheek meenemen

Als je gaat verhuizen naar een volgende koopwoning, kan het aantrekkelijk zijn om je huidige hypotheek mee te nemen. Bijvoorbeeld als je een rentecontract hebt met een lage rente.

phone

Hulp nodig?