Ontdek wat jij nodig hebt voor je nieuwe huis

Begin goed verzekerd aan je nieuwe avontuur

Een hypotheek regelen, een wasmachine kopen of klussen in het weekend. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen of verhuist naar een mooi nieuw huis. Het is een leuke maar drukke periode, waarin je veel praktische dingen zelf moet regelen. Verzekeren is daar één van. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij de belangrijkste verzekeringen op een rijtje gezet waar je aan moet denken voor, tijdens en na je verhuizing.

Verzeker je inboedel, nu met 20% korting

Een nieuw huis betekent vaak nieuwe spullen. Denk aan meubels, vloerbedekking of een tv. Je bent zuinig op je spullen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzeker je jouw spullen tegen schade en diefstal. Ben je aan het verhuizen? Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn jouw bezittingen op het oude en nieuwe adres verzekerd.

Lees meer over de Interpolis Inboedelverzekering

Wil je de inboedelverzekering afsluiten, bereken dan eenvoudig online jouw premie. Ook kun je de inboedelverzekering afsluiten in de Rabo Bankieren App.

Wonen met een gerust gevoel

Je huis is waarschijnlijk je grootste en kostbaarste bezit. Het is noodzakelijk om je woning te verzekeren tegen bijvoorbeeld storm, brand en inbraak. Daarvoor sluit je een zogenaamde woonhuisverzekering (opstalverzekering) af. Ook jouw tuin of garage zijn standaard meeverzekerd.

Lees meer over de Interpolis Woonhuisverzekering

Ook interessant voor jou?

Andere verzekeringen zijn ook nuttig als je een nieuw huis betrekt. Denk bijvoorbeeld aan een rechtsbijstandverzekering. Hiermee kan je rekenen op juridische hulp in geval van een conflict met je aannemer, buurman of loodgieter.

€ 0 eigen risico
Je hoeft dus geen deel van de schade zelf te betalen. Ook niet als je vaker in een jaar schade hebt. Er zijn drie uitzonderingen:

  • bij schade in huis aan mobiele telefoons, tablets en laptops geldt een eigen risico van € 50
  • voor stormschade aan veranderingen die je zelf hebt toegebracht aan jouw huurwoning of overneemt van de vorige bewoner geldt een eigen risico van € 200
  • bij de woonhuisverzekering geldt voor stormschade een eigen risico van € 200

Contact

Rabobank