Moneycard: handige prepaid betaalpas

Laat je cliënten, medewerkers en studenten geld opnemen en betalen met Moneycard, de V-Pay prepaid betaalpas voor organisaties.

Rabo Moneycard heeft meerdere voordelen voor je organisatie

Makkelijk, efficiënt en veilig elektronisch geld verstrekken
Geldstromen uitsluitend elektronisch
Controle op je uitkeringen
Pashouder is eigenaar saldo
Bestedingslimiet kan niet worden overschreden
Aanvragen, opladen en rapportages via beveiligde webportal
24/7 (her)oplaadbaar en direct beschikbaar op de betaalpas

Voordelen voor de Moneycard-gebruiker

Na activering en oplading meteen te gebruiken
Persoonlijke pincode
24/7 ondersteuning

Gebruikshandleiding

Er zijn verschillende gebruikshandleidingen beschikbaar over het gebruik van de Moneycard voor zowel de organisatie als de pashouder en instructiefilmpjes in acht verschillende talen.

Gebruikshandleiding webportal voor organisaties

In de gebruikshandleiding van de webportal voor organisaties lees je hoe je de webportal kunt gebruiken. Je leest hoe je kunt inloggen in de webportal en vindt hier instructies voor het beheren van gebruikersgegevens en het bestellen, registreren en opwaarderen van Moneycards.

Gebruikershandleiding voor pashouders

De meest actuele handleiding voor de pashouder is afhankelijk van de manier waarop de pincode is verstrekt.

In de gebruikshandleiding lees je hoe de webportal kan worden gebruikt. Hier vindt de pashouder informatie over inloggen, het herstellen van het wachtwoord en saldo- en transactie-informatie. Ook het formulier voor betwisting van transacties en het blokkeren en opzeggen van de Moneycard is hier te vinden.

Instructiefilmpjes voor pashouders

Voor de pashouder zijn instructiefilmpjes over het gebruik van de Moneycard beschikbaar. Deze zijn er in acht verschillende talen.

Rabobank Moneycard Instruction Video – TigrinyaRabobank Moneycard Instruction Video – SomalischRabobank Moneycard Instruction Video – RussischRabobank Moneycard Instruction Video – NederlandsRabobank Moneycard Instruction Video – FarsiRabobank Moneycard Instruction Video – EnglishRabobank Moneycard Instruction Video – ArabischRabobank Moneycard Instruction Video – Amhaars

Voorwaarden

Voorwaarden Moneycard voor organisaties

De Moneycard kan uitsluitend worden aangevraagd door in Nederland gevestigde zakelijke klanten van Rabobank met een actieve zakelijke betaalrekening.

Als je de Moneycard aanvraagt, is het verstandig om jezelf vooraf goed te informeren. Lees de onderstaande voorwaarden en voorschriften door of neem contact op met je Rabobankadviseur.

Voorwaarden Moneycard voor pashouders

De organisatie identificeert de pashouder en overhandigt de Algemene Voorwaarden en een handleiding. De pashouder tekent een verstrekkingsformulier voordat de Moneycard in gebruik kan worden genomen. In de Algemene Voorwaarden vind je informatie over de gevolgen van het gebruik van de Moneycard en hoe de Moneycard kan worden beëindigd.