Welkom bij de Rabobank

Welkom bij de Rabobank

Leuk dat je er bent! Hoe kunnen we je helpen?

Ik wil een rekening openen

Fijn, daar zijn we blij mee. Speciaal voor startende ondernemers hebben wij het Rabo Startersvoordeel:

  • 1 jaar gratis: de zakelijke rekening, bankpas en internetbankieren
  • 6 maanden gratis Interpolis aansprakelijkheidsverzekering
  • 1 jaar korting op onze producten voor pin, contant en iDEAL

Meer over Startersvoordeel Open meteen

Ik heb geld nodig

Heb je al op onze financieren-pagina’s gekeken? Hier vind je alles over het aanvragen van een financiering of bijvoorbeeld financial lease.

Hier vind je alles over financiering

IkGaStarten.nl, wat is dat eigenlijk?

IkGaStarten.nl is hét platform van Rabobank voor startende ondernemers. Je vindt er alles wat je moet weten over het starten van een eigen bedrijf. Een toegewijd team verzamelt en deelt deze informatie zodat jij sterk kan starten.

Ook handig: IkGaStarten heeft een wekelijkse nieuwsbrief vol tips en weetjes. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er bij jouw start komt kijken.

Aanmelden voor de nieuwsbrief op IkGaStarten.nl

Wat is de Startversterker?

Ons grote doel is een sterker MKB. En dat begint bij sterker startende ondernemers. Daarom hebben we de Startversterker in het leven geroepen. Een online omgeving op ons platform IkGaStarten.nl waar het accent ligt op sterker starten. Met tips, tricks en prikkelende vragen willen we ondernemers sterker laten starten.

Een ondernemingsplan schrijven, is dat echt nodig? Ik ben op zoek naar branche info Ik wil even met jullie bellen, kan dat?

Uiteraard. Zoek op de link hieronder op plaatsnaam of postcode, je komt dan op de website van jouw Rabobank. Het telefoonnummer staat rechtsboven op de pagina.

Contact

Zelf regelen & Contact