Ondernemingsplan horeca: download gratis

Droom jij van een hotel, restaurant, bed & breakfast of een eigen café? Het schrijven van een goed ondernemingsplan voor horeca is stap 1. Hiermee krijg je inzicht in jouw concurrentie, kansen, doelstellingen en potentiële klanten. Het plan is een onmisbaar onderdeel van jouw start als horeca-ondernemer. Je krijgt bovendien tips voor het starten van je eigen zaak. Zo start je nog sterker!

Wist je dat...

goede (online) marketing erg belangrijk is als je voor jezelf begint in de horeca? Je hebt namelijk veel concurrentie én je klanten zoeken online naar leuke horecagelegenheden. Ook hierbij helpt het voorbeeld ondernemingsplan horeca.

Ondernemingsplan voorbeeld horeca

Meer over het ondernemingsplan horeca

Sta jij in de startblokken om te beginnen met je horeca ondernemingsplan? Dan is een beetje houvast welkom. Met het voorbeeld ondernemersplan horeca helpen we je op weg. Dit voorbeeldplan beschrijft de onderneming van horeca-ondernemer Pepijn Geurts. Hij wil een koffiebar beginnen in Rotterdam. Later wil hij zijn activiteiten uitbreiden met workshops en proefsessies. De financiering voor zijn koffiesalon wil hij langs verschillende wegen bij elkaar verzamelen. Ieder horecabedrijf is uniek en dat dit ook geldt natuurlijk ook voor hun business plannen. Gebruik dit voorbeeldplan daarom vooral als leidraad en neem en neem de informatie niet één op één over. Goed om te weten: alle cijfers en persoonlijke informatie in dit plan zijn fictief. Succes met het schrijven van je ondernemingsplan en met je start in de horeca!

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer