Vaak gekozen verzekeringen in je branche

Beantwoord een aantal korte vragen en krijg een overzicht van de zakelijke verzekeringen die goed bij jou en je bedrijf passen.

Bedrijfsverzekeringen

Met de juiste bedrijfsverzekeringen zorg je ervoor dat je onbezorgd kan blijven ondernemen. En met een goed geregeld pensioen bied je jouw medewerkers een mooie secundaire voorwaarde. Wil je zelf online een zakelijke verzekering afsluiten? Of heb je behoefte aan advies op maat over verzekeringen of een pensioen? Bij Rabobank ben je aan het juiste adres.

Kennisartikelen over bedrijfsrisico's

Inzicht in je bedrijfsrisico’s en verhalen van andere ondernemers. Deze kennisartikelen staan vol tips waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Meer verzekeringsnieuws

Daarom bij Rabobank verzekeren

Illustratie van een groeiend plantje

We helpen je financieel gezond groeien

We brengen ondernemers met elkaar in verbinding en delen kennis en nuttige tips. Zo werken we samen aan de financieel gezonde groei van je bedrijf.

Illustratie smartphone

Je financiën en verzekeringen bij elkaar

Al je bankzaken én je verzekeringen in één overzicht in de Rabo app of via Rabo Business Banking. Of je nou alles online wil regelen of liever advies op maat wil.

Illustratie document met vinkje

Groot verzekeringsaanbod

Dankzij ons grote verzekeringsaanbod kun je jouw bedrijfsrisico’s afdekken. Afgestemd op bepaalde beroepen en branches.

Wat is een bedrijfsverzekering?

Een bedrijfsverzekering is een zakelijke verzekering die je als onderneming kunt afsluiten om je bedrijfsrisico’s te dekken. Zo is je bedrijf beter beschermd in geval van schade en dek je het risico op financiële klappen. Rabobank biedt voor ieder bedrijf passende verzekeringsoplossingen.

Welke bedrijfsverzekeringen heb ik nodig?

Ieder bedrijf is anders. Daarom heeft ieder bedrijf andere verzekeringsbehoeften. Welke verzekeringen voor jouw zaak van belang zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Doorgaans zijn de meest belangrijke bedrijfsverzekeringen:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Rechtsbijstand Inventaris Voorraad

Wat kost een bedrijfsverzekering?

De premie van je bedrijfsverzekeringen is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het aantal medewerkers dat je bedrijf in dienst heeft, de branche waarin je bedrijf actief is en je bruto jaaromzet.

Ga jij starten als zzp’er?

Open je Rabo ZZP Rekening en profiteer direct van je Startersvoordeel: je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis de eerste 6 maanden gratis. Dat scheelt weer!

Om een verzekering af te kunnen sluiten heb je eerst een zakelijke rekening bij Rabobank nodig.

De Rabo ZZP Rekening is er voor zzp’ers die klein beginnen en groot dromen. Zonder vaste kosten, dus je betaalt alleen voor je transacties.

Toekomstbestendig ondernemen doe je samen

Als ondernemer wil je dat je bedrijf zo lang mogelijk bestaansrecht heeft. Maar hoe pak je dat aan in deze markt? Werk aan je bedrijf van morgen. Spar vrijblijvend over je plannen of krijg inzicht in je financieringsmogelijkheden.

Illustratie vakantie

Rabo Pensioenadvies

Wil je jouw werknemers een pensioenregeling aanbieden? Of wil je een pensioenvoorziening voor jezelf als directeur-grootaandeelhouder (DGA) treffen? Wij gaan uit van jouw wensen als werkgever. Samen bespreken we de mogelijkheden om tot een goed pensioen voor jouw werknemers of jezelf te komen. Want een goede pensioenregeling is voor iedereen van belang. Zowel voor jou als werkgever, als voor je werknemers.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer