Je bedrijfsverzekeringen afsluiten, inzien of wijzigen? Met Rabo ZelfZeker doe je dat gewoon zelf! Als zakelijke klant regel je je verzekeringszaken eenvoudig online.

Je verzekeringen zelf afsluiten, via Rabo Internetbankieren óf in de app Op elk moment online je verzekering(en) inzien, toevoegen en wijzigen Snel inzicht in de maandpremie van gewenste verzekeringen

Al meer dan 100.000 ondernemers gingen je voor!

Bekijk alle verzekeringen Log in en sluit direct af

Ontdek wat de belangrijkste verzekeringen zijn voor je bedrijf

Over deze verzekeringen, die je zelf kunt afsluiten, geven we geen persoonlijk advies. Wel helpen we je graag bij het afsluiten van je verzekeringen.

Staat de verzekering die jij zoekt er niet tussen?

Bekijk alle verzekeringen
Chat met de Rabobank

Nu een jaar lang 15% premiekorting op je (bestel)autoverzekering

Sluit je een zakelijke autoverzekering óf bestelautoverzekering af in de periode van 1 september t/m 8 november 2020? Dan ontvang je een jaar lang 15% korting op je premie. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app AutoModus van Interpolis te downloaden en het kenteken van je verzekerde voertuig in te vullen.

Klik hier voor meer informatie.

Verzekeringen zelf afsluiten op ipad en bespreken

Rabo SamenZeker

Liever verzekeringsadvies op maat?
Ga in gesprek met een verzekeringsadviseur, die snapt dat je onderneemt.

Maak een afspraak

Ben je zzp’er?

We hebben de meest gekozen verzekeringen door zzp’ers voor je op een rij gezet.

Lees meer

Zelf online afsluiten zonder advies

Heb je genoeg kennis en ervaring om te weten welke risico’s verbonden zijn aan een AOV? Dan kun je ervoor kiezen deze verzekering zelf af te sluiten. Deze verzekering heet de Interpolis AOV. In een aantal stappen stel je de verzekering samen. Je bepaalt zelf de uitgangspunten. Eerst bereken je de premie. Daarna maak je een kennis-en ervaringstoets. Na het succesvol afronden van deze toets mag je de verzekering afsluiten.


Let op:

  • Een verkeerde keuze bij het afsluiten kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een te lage uitkering om bij arbeidsongeschiktheid van rond te komen;
  • De Interpolis AOV kent minder mogelijkheden dan een AOV die je met advies afsluit en daarom kan de premie anders uitvallen dan bij een AOV met advies.

Je zakelijke verzekeringen makkelijk online afsluiten, inzien én wijzigen

Veelgestelde vragen

Ik ben nog geen zakelijke klant. Hoe kan ik een verzekering afsluiten?

Wil je een verzekering afsluiten, maar ben je nog geen zakelijke klant bij de Rabobank? Open dan eerst hier een rekening op naam van je bedrijf. Daarna kun je zelf online je verzekering(en) afsluiten, via Rabo Internetbankieren óf in de Rabo Bankieren App.

Hoe kan ik mijn verzekering(en) afsluiten, inzien of wijzigen? Wat is garantie tegen onderverzekering?

Met de volgende verzekeringen Interpolis ZekerVanJeZaak® heb je garantie tegen onderverzekering: Gebouwenverzekering, Huurdersbelangverzekering, Inventarisverzekering, Voorraadverzekering, Bedrijfsstagnatieverzekering, Handelsvoorraadverzekering, Handelaarskenteken, Verzuimverzekering. Hierdoor zijn wijzigingen in je onderneming meeverzekerd. Want je onderneming kan snel veranderen. Het enige wat je hoeft te doen om deze garantie te behouden, is jaarlijks je polis actualiseren. Dit doe je gemakkelijk via Rabo Internetbankieren. Zo zijn tussentijdse wijzigingen in het jaar daarna automatisch meeverzekerd, ongeacht de hoogte van het bedrag.

Een voorbeeld:
In januari 2017 heb je een inventarisverzekering afgesloten. Na een jaar actualiseer je je polis. In juli 2018 heb je spullen bijgekocht en is je inventaris in waarde gestegen van € 5.000,- naar € 7.000,-. Je inventaris is nu automatisch verzekerd voor € 7.000,-.

Hoe kan ik schade voorkomen?

Interpolis helpt je schade voorkomen met handige oplossingen en geeft inzicht in je risico’s in de "Interpolis Preventiewinkel".