Zo werkt het aanvragen van Rabo Lease

  Regel in vier stappen de aanvraag van Rabo Lease. Je berekent zelf eenvoudig een indicatie van je maandbedrag. Wil je weten of je het bedrijfsmiddel echt kunt leasen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  volledig online af te sluiten tot € 500.000 aanvraagproces beoordeeld met 8+ ontvang direct een offerte die zes maanden geldig blijft

  Nog geen zakelijke klant? Neem contact op.

  Rabo Lease - Bereken je maandbedrag

  Stap 1: Maandbedrag berekenen

  Vul in onze online calculator enkele gegevens in over de machine, het apparaat of het voertuig dat je wilt leasen en over je bedrijf:

  de aanschafwaardede gewenste looptijdhet KvK-nummer van je bedrijf

  Na het invullen krijg je direct een indicatie van het maandbedrag.

  Bereken maandbedrag

  Stap 2: Offerte aanvragen

  Om een offerte aan te vragen log je in met een zakelijke Rabo WereldPas. Vul verdere details in en verstuur je aanvraag. Meestal ontvang je binnen één minuut een offerte. De offerte is zes maanden geldig en biedt je de zekerheid dat je het gewenste bedrijfsmiddel kunt bestellen bij de leverancier.

  Duurt het langer dan een minuut voor je een offerte ontvangt? Dan hebben wij mogelijk extra informatie nodig om je een lease-aanbod te kunnen doen. In dit geval nemen wij contact met je op.

  Vraag offerte aan

  Meerdere bedrijfsmiddelen leasen?

  Je kunt in één keer een leaseofferte voor meerdere bedrijfsmiddelen aanvragen. Houd daarbij rekening met het volgende:

  Maximaal 5 bedrijfsmiddelen in 1 aanvraag.Je ontvangt het totale leasebedrag van ons na levering van het laatste bedrijfsmiddel.Geschikt als de levering op of rond dezelfde datum is.

  Liggen de data waarop jouw bedrijfsmiddelen worden geleverd uit elkaar en moet je de leverancier(s) op verschillende momenten betalen? Vul dan afzonderlijke aanvragen in. Of neem telefonisch contact met ons op.

  Stap 3: Offerte goedkeuren

  Als je tevreden bent over onze offerte, dan kun je deze online accepteren. Vervolgens upload je de factuur van het bedrijfsmiddel dat je wilt leasen en vul je de details ervan in. Deze factuur ontvang je meestal twee weken voor de leverdatum van de leverancier.

  Zorg ervoor dat wij de factuur uiterlijk drie werkdagen voor de levering binnen hebben. Dan maken wij de leaseovereenkomst op.

  Stap 4: Overeenkomst tekenen

  Als alle gegevens kloppen, nemen we uiterlijk drie werkdagen voor de levering van het bedrijfsmiddel contact met je op. We regelen dan samen de ondertekening van de leaseovereenkomst en de overboeking van het leasebedrag. Als je wilt, kun je de leaseovereenkomst digitaal ondertekenen met je Rabo Scanner.

  Bedrijfsmiddel in bezit, leasecontract van start

  Als alles geregeld is, levert de leverancier de machine, het apparaat of het voertuig. Het leasecontract gaat dan in. Je betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd.

  Vraag offerte aan Bereken maandbedrag