Word ook financieel fit

Hulp bij je financiële situatie

Heb je even geen overzicht in je geldzaken, loop je achter met betalingen of lig je wakker van geldzorgen? Het kan iedereen overkomen. Kom op tijd in actie! Dat lijkt misschien niet eenvoudig, maar de eerste stap is zo gezet. Geldfit kan je hierbij helpen. Met een anonieme test op Geldfit helpen we je graag mee. Je kunt ook het gratis nummer 0800-8115 bellen.

Waarom Geldfit?

Snel en makkelijk inzicht in jouw situatie Hulpaanbod in jouw buurt Anoniem en gratis

Praat met ons

Pak je liever de telefoon? Dit kan ook, je kunt gratis en anoniem bellen naar 0800-8115. Je wordt op een persoonlijke en gepaste manier geholpen. Ze luisteren naar jouw verhaal en denken met je mee, zodat jij financieel gezonder wordt. Belangrijk is dat je weet dat het gaat om een gratis en persoonlijk advies, waarbij je anoniem kan blijven.

Logo geldfit

Over Geldfit

Geldfit is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende organisaties waaronder Rabobank. Het doel van Geldfit is om mensen te helpen hun geldzaken fit te krijgen én te houden. Op Geldfit.nl doe je een korte anonieme test om te zien hoe je ervoor staat. Heb je alle vragen beantwoord? Dan krijg je tips over welke stappen je kunt zetten en welke organisaties bij jou in de buurt kunnen helpen bij je geldzaken. Je bepaalt zelf waar je gebruik van maakt.

Wist je dat?

Geldmunt

60% van de mensen

met geldproblemen heeft te maken met een grote verandering in het leven. Bijvoorbeeld scheiding, ontslag of ziekte.

Typemachine

1 op de 5 huishoudens

heeft lichte tot ernstige geldproblemen.

Spaarvarken

5 miljoen mensen

hebben geen spaargeld. Zij kunnen dus geen financiële tegenslagen opvangen.

reageerbuis

Wanneer zijn jouw geldzaken fit?

Jouw geldzaken zijn fit als jij iedere maand je vaste lasten kunt betalen én als je daarna genoeg geld overhoudt om van te leven.