Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor verduurzamen

Wil jij je huis verduurzamen met bijvoorbeeld zonnepanelen of betere isolatie? Dan kan de persoonlijke lening van Freo een uitkomst bieden om (een deel van) de verduurzaming te financieren.

Waarom geld lenen voor verduurzamen?

Een duurzaamheidslening kan een goede oplossing zijn om (een deel van) de verduurzaming van je woning te financieren. Dit is een lening waarbij je tegen gunstige voorwaarden duurzame en energiebesparende maatregelen in en aan jouw woning kunt financieren. Zo kun je met het verduurzamen van je huis mogelijk besparen op je energierekening en kan de waarde van je woning in sommige gevallen stijgen.

Meer over de persoonlijke lening van Freo

Spaargeld, hypotheek ophogen of persoonlijke lening?

Wanneer je wilt verbouwen heb je meerdere keuzes voor de financiering daarvan. Het is afhankelijk van je situatie wat de beste optie is. Soms is het gebruiken van je spaargeld de beste keuze. Een voordeel van spaargeld gebruiken is dat je geen kosten hebt voor een lening. Heb je een hypotheek? Dan is het ophogen hiervan mogelijk een goedkopere optie dan een persoonlijke lening. Hier zijn wel kosten aan verbonden zoals taxatie-, advies- en notariskosten. Krijg inzicht in de kosten van een persoonlijke lening van Freo door een berekening te maken.

Subsidie voor verbouwen

Je komt mogelijk in aanmerking voor subsidie voor een verbouwing wanneer je energiebesparende maatregelen neemt. De overheid heeft hiervoor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) beschikbaar gesteld. Dit geldt voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, aansluiting warmtenet en een aantal isolatiemaatregelen. Je komt hiervoor in aanmerking als je aan een aantal voorwaarden voldoet. Bekijk de website van Rijksoverheid om te weten waarvoor en wanneer je subsidie ontvangt.

Belastingaftrek persoonlijke lening voor verbouwen

Wanneer je de persoonlijke lening van Freo gebruikt voor een verbouwing, kun je de rente in sommige gevallen aftrekken van de belasting. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Kijk voor meer informatie over deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Rabobank

Starten met het verduurzamen van jouw woning

Rabobank werkt samen met homeQgo om jou te helpen bij het inzichtelijk krijgen van de verduurzamingsmogelijkheden voor jouw woning. Met de uitgebreide HuisScan, de zonnepanelen scan en de isolatiescan van homeQgo ontvang jij een verduurzamingsadvies. Hierin lees je hoe je jouw woning energiezuiniger kan maken. Ontdek eenvoudig het verduurzamingssadvies voor jouw woning.

Naar de HuisScans

Daarom een persoonlijke lening bij Freo

Kosteloos extra aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Vaste lage rente

De persoonlijke lening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

In 4 stappen de persoonlijke lening van Freo aanvragen

Via Rabobank maak je een berekening en stuur je vrijblijvend de aanvraag naar Freo. Vervolgens lever je de benodigde documenten aan zodat Freo je aanvraag kan beoordelen. Is je aanvraag beoordeeld en goedgekeurd? Dan kun je de offerte ondertekenen.

Lenen voor iets anders?

Als je een ander doel wilt lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Deze lening is geschikt voor uiteenlopende doelen en wordt vaak gebruikt voor de financiering van grote eenmalige uitgaven.

Persoonlijke lening aanvragen

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?

phone

Hulp nodig?