Autoverzekering

Autoverzekering

Nu met een jaar lang 10% korting. Sluit af en registreer je kenteken in de AutoModus app van Interpolis. Je krijgt binnen 1 maand een nieuwe polis en de korting wordt verrekend. Lees meer.

  • € 0 eigen risico
  • 24/7 hulp van Interpolis
  • al 690.000 klanten gingen je voor
Autoverzekering MoneyView 2019

Uitstekende dekking

Interpolis krijgt voor de Beperkt Casco (BC) én de Volledig Casco (VC) dekking de hoogste waardering van MoneyView. Zij onderzochten de voorwaarden van ruim 40 autoverzekeringen: 

“Interpolis scoort goed met een flexibele en ruime aanschafwaarderegeling. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars stelt Interpolis geen grens aan de maximale ouderdom van de auto.”

 

AutoModus App

10% korting: zo werkt het

Met de AutoModus app krijg je een heel jaar lang 10% korting op de premie van je nieuwe autoverzekering.

  1. Sluit een Interpolis Autoverzekering af.
  2. Download de AutoModus app en vul je kenteken in.
  3. Je krijgt binnen 1 maand een nieuwe polis en de korting wordt verrekend.

Lees meer over deze actie

Voordelen Interpolis Autoverzekering

1. Geen eigen risico

Met de Interpolis Autoverzekering hoef je bij schade of diefstal niet eerst zelf een deel van de kosten te betalen. Het eigen risico is € 0. Glashelder.

2. Ruime aanschafwaarderegeling

Auto gestolen of total loss? Interpolis vergoedt tot maar liefst 3 jaar na aanschaf het hele aankoopbedrag (tot € 50.000). Ook voor tweedehands auto’s. Zo kun je een zelfde soort auto kopen, een fijn idee. Dit geldt bij de Beperkt Casco en de Volledig Casco autoverzekering.

3. Korting op je tweede autoverzekering

Tweede auto gekocht? Je profiteert dan van dezelfde no-claimkorting als op je eerste autoverzekering. Die korting kan oplopen tot wel 75%. Dat scheelt.

4. Vervangend vervoer bij schade

Interpolis werkt samen met herstelbedrijven en merkdealers bij jou in de buurt. Daar krijg je vervangend vervoer tijdens de reparatie. Lees meer op Interpolis.nl.

5. Zeer tevreden klanten: 8,4

Het belangrijkste van een autoverzekering is dat je bij schade goed wordt geholpen. Klanten geven Interpolis gemiddeld een 8,4 voor de schadeafhandeling.

Bereken je premie
Voorwaarden Interpolis Autoverzekering Lees meer over onze dienstverlening

De Rabobank bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen van Interpolis. Dit betekent dat je via de Rabobank een verzekering van Interpolis kunt afsluiten. Wij leggen graag uit welke Interpolis verzekeringen je kunt afsluiten en waarvoor je bent verzekerd. We adviseren je niet over het afsluiten, wijzigen of opzeggen van je verzekeringen. Via de Rabobank kun je je verzekering wijzigen of inzien. Wil je schade melden? Dan kun je terecht bij Interpolis. Je leest meer hierover in onderstaand document.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de Rabobank maar wil je wel zo’n glasheldere verzekering van Interpolis? Lees hier hoe je klant wordt.

Veelgestelde vragen auto verzekeren

Hoe kies ik de juiste dekking voor mijn autoverzekering?

Welke dekking bij jou past hangt natuurlijk helemaal af van jouw situatie. Is je auto bijvoorbeeld al wat ouder dan kun je ervoor kiezen alleen schade bij anderen te verzekeren met de WA-dekking. Als je auto nieuwer is, wil je vast ook schade aan je eigen auto verzekeren. Dat kan met een uitgebreidere casco-dekking. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen. Zo kiest ruim 90% van de klanten bijvoorbeeld voor een Inzittendenverzekering.

Lees meer over de dekkingen en wat de verschillen zijn Bekijk de 8 tips voor het kiezen van een autoverzekering die bij je past.

Hoe bouw ik schadevrije jaren op?

Je bouwt schadevrije jaren op vanaf de startdatum van je autoverzekering. Hoe langer je zonder schade rijdt, hoe meer schadevrije jaren en hoe hoger de korting op je premie.

Heb je al schadevrije jaren opgebouwd bij een andere verzekeraar? In Nederland worden jouw schadevrije jaren bijgehouden in een centrale database. Als je naar ons overstapt, vragen we daar jouw gegevens op.

Lees meer over schadevrije jaren en bonus-malusladder

Wat moet ik doen bij schade?

Meer veelgestelde vragen

Je auto verzekeren is zo geregeld

Bereken je premie. Daarna kun je gelijk online je autoverzekering afsluiten. Tip: houd de meldcode van je auto bij de hand.

Bereken je premie