De Interpolis zorgverzekering ZorgActief® voor jouw bedrijf, al je medewerkers en hun gezin. De basispremie van ZorgActief is € 122,00 per maand.

100% vergoed bij zorgverleners met een contract Fysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekering Gespreid betalen eigen risico

Heb je vragen? Neem contact met ons op via: zorgactiefdesk@interpolis.nl.

Wat is Interpolis ZorgActief®?

Interpolis ZorgActief® is een basiszorgverzekering met de keuze uit 3 aanvullende- en 3 tandverzekeringen. Voor zakelijke relaties van de Rabobank is er een collectiviteit beschikbaar voor deze zorgverzekering. Voorwaarde is dat er minimaal 10 medewerkers bij het bedrijf in dienst zijn. Werknemers kunnen zelf besluiten of zij wel of niet deelnemen.

Na aanvraag van de ZorgActief® collectiviteit wordt Rabobank de tussenpersoon voor zowel de collectiviteit als de werknemers die van deze collectiviteit gebruik maken. Aan het afsluiten, beheren en beëindigen van een collectief zorgcontract zijn voor de werkgever geen kosten verbonden. Het rekeningnummer dat we je vragen zorgt er alleen voor dat we alles goed administratief kunnen verwerken. De incasso van de premie vindt plaats via het rekeningnummer van de werknemer.

Aanvullende dekking: CollectiefMeer

Interpolis biedt je medewerkers en hun gezinsleden een kosteloze collectieve aanvulling: CollectiefMeer. CollectiefMeer verruimt de dekking van een gekozen aanvullende verzekering met een aantal belangrijke extra's:

  • Preventieve cursussen die helpen bij gewichtsverlies
  • Een health check
  • Vervoerskosten van en naar het werk bij medische noodzaak
  • Beweegprogramma's voor mensen met obesitas
  • Slaapcursus bij beroepen met onregelmatige diensten
  • De kosten van thuishulp wanneer een gezinslid ziek is
Aanvragen collectiviteit

Wil je een collectiviteit aanvragen voor je werknemers? Dan vragen we je of je een e-mail wil sturen aan zorgactiefdesk@interpolis.nl met het verzoek om een collectiviteit af te sluiten. Jij ontvangt dan een formulier dat je (digitaal) kunt invullen en terugsturen. Interpolis zorgt dat de collectiviteit wordt verwerkt in de systemen van Interpolis en Rabobank. Jij ontvangt dan daarna een collectiviteitsnummer die je aan je werknemers kunt communiceren. Zij kunnen dat collectiviteitsnummer dan gebruiken om korting te ontvangen op de aanvullende- en tandverzekering van Interpolis ZorgActief.

Je medewerkers informeren

Je kunt je werknemers informeren over de voordelen van de werkgeverscollectiviteit. Van de ZorgActief werkgeversdesk krijg je na het afsluiten en elk jaar in november communicatiemiddelen die je kunt gebruiken om je werknemers te informeren. Bijvoorbeeld een intranettekst of een online brochure. Daarnaast kan je werknemer het collectiviteitsnummer opzoeken in de collectiviteitenzoeker. Hier vinden je medewerkers meer informatie over de voordelen en extra’s van een collectieve zorgverzekering ZorgActief.

Contact opnemen

Veelgestelde vraag

Zijn er aan ZorgActief kosten verbonden?

Aan een collectiviteit van Interpolis ZorgActief zijn voor jou als werkgever geen kosten verbonden. Je medewerkers betalen zelf hun premie. In 2020 verzekeren zij zich al vanaf € 122,00 per maand, bij het laagste eigen risico van € 385,-. Daarnaast krijgen je medewerkers 15% korting op de aanvullende verzekeringen. Dat geldt ook voor de tandartsverzekeringen.