Impact maken doe je samen!

19 december 2023 13:57

‘Growing a better world together’ vanuit deze missie is Rabobank van betekenis in de regio Midden-Nederland. Samen met onze klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen.

Rabobank

Dat doen we met onze bancaire producten, met de inzet van kennis en door samen te werken. We ondersteunen maatschappelijke initiatieven in de buurt met als doel genoeg & gezonde voeding voor iedereen, duurzame energie & een beter klimaat en een inclusieve samenleving waarin we het belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen. We laten in onderstaande video graag zien wat we het afgelopen jaar gedaan hebben.

Onze coöperatieve bijdrage

Kunnen we jouw club, project of initiatief helpen? Lees meer over onze coöperatieve bijdrage door op jouw regio in Midden-Nederland te klikken:

Amersfoort Eemland

Gelderse Vallei

Gooi en Vechtstreek

Randmeren

Rijn en Heuvelrug

Rijn en Veenstromen

Utrecht en omstreken

Utrechtse Waarden en omstreken

Wie jarig is trakteert

Omdat we als Rabobank 125 jaar bestaan, stelden we in 2023 € 125.000 extra beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven in de buurt: de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage. In totaal stelden we maar liefst 1 miljoen ter beschikking voor de gehele regio Midden-Nederland. Bekijk hier wie een bijdrage heeft ontvangen in jouw buurt.