Koppel in de natuur

Tips om meer uit je geld te halen

Sparen is een goede manier om met weinig risico een reservepotje op te bouwen om onvoorziene uitgaven op te vangen. Is jouw buffer op orde of heb je bijvoorbeeld extra geld gekregen uit een erfenis? Dan kun je dit geld natuurlijk op je spaarrekening zetten maar je kunt ook meer uit je geld halen. Dat kan dan op meerdere manieren. We vertellen je hier graag meer over. Denk niet alleen aan nu, maar ook aan straks en bepaal zelf wat bij je past.

Sparen of beleggen?

Heb je al een buffer opgebouwd? Dan is de volgende stap meestal sparen of beleggen, of allebei. We leggen je graag de voor- en nadelen uit en je kunt berekenen wat sparen en/of beleggen je kan opleveren.

Lees en berekenen

Illustratie beleggen pijl omhoog

Webinar: Bereik meer met je geld

Wil je eerder kunnen stoppen met werken, je hypotheek aflossen of je (studerende) kinderen financieel ondersteunen? Dan heb je straks geld nodig. Misschien denk je ‘dat komt later wel’, maar als je een mooi bedrag wilt opbouwen, dan is het nu tijd voor actie! Bekijk één van de gratis webinars ‘Bereik meer met je geld’ en ontdek in 1 uur hoe je een groot bedrag kunt opbouwen.

Schrijf je in voor het webinar

Zo doen anderen het

Ben je benieuwd hoe anderen meer uit hun geld halen? Lees hier drie persoonlijke verhalen van onze klanten.