Man zit in een stoel met een tablet

Bereken eenvoudig hoeveel je kunt lenen

Vul je gewenste leenbedrag in en bekijk hoeveel je kunt lenen en wat je lening kost

Geld lenen

Bij Rabobank kun je voor verschillende doelen lenen. Bijvoorbeeld voor een verbouwing of een nieuwe (elektrische) auto. Een lening mag echter nooit zorgen voor een ongezonde financiële situatie. Daarom leen je bij Rabobank verantwoord en met een gerust gevoel. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en wat hierbij verstandig is. Ontdek hier welke lening bij je past en bereken hoeveel je kunt lenen.

Geld lenen bij Rabobank

Illustratie van euromunten en een stethoscoop

Persoonlijke Financiële fit

Wij kijken voor een lening naar jouw persoonlijke situatie en wat hierbij verstandig is. Past een lening niet bij jouw huidige situatie? Dan kijken wij graag met je verder.

Illustratie van een smartphone en een laptop met een checkmark

Online inzicht in je lening

Bekijk eenvoudig de voortgang van je lening(en) in de Rabo App, waar je ook bent, wanneer je wilt. Uiteraard bieden wij ook inzicht in je lening(en) via Rabobank Online Bankieren.

Illustratie van een clipboard, potlood en een euromunt

Uitstekende voorwaarden

Boetevrij versneld aflossen, kwijtschelding bij overlijden en mocht het een keer tegenzitten kijken wij graag of er mogelijkheden zijn.

Twee mannen bereiden de installatie van zonnepanelen voor

Lening voor zonnepanelen

Voor een lening voor het verduurzamen van je woning geldt een lagere rentetarief, zo kan je zonnepanelen aanschaffen tegen gunstige voorwaarden. Vraag eenvoudig online een duurzaamheidslening aan. Samen maken we onze wereld duurzamer.