Jong stel is blij met de aankoop van hun nieuwe huis na een goed voorbereide huizenjacht

Goed voorbereid een huis kopen

  De Nederlandse huizenmarkt is volop in beweging. Om een huis te kunnen kopen, is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Dit doe je met de beste online oriëntatie op een hypotheek (WUA oktober 2020). Zo weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. En kun je goed voorbereid op huizenjacht.

  Bereken je hypotheek

  Bereken je maximale hypotheek

  Met onze handige rekentool krijg je snel een indicatie van je maximale hypotheek en je maandlasten. Zo weet je snel wat voor jou de mogelijkheden zijn.

  Bereken je hypotheek
  Illustratie van gewonnen prijs WUA Digital Sales Scan Mortgage

  Hoe werkt het kopen van een huis?

  Je bent van plan om een huis te kopen. Leuk! Bereken wat je maximaal kunt lenen en oriënteer je alvast online voor een hypotheek. Behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

  Stap voor stap naar je nieuwe huis

  Hypotheekgesprek via videogesprek

  Wanneer je in gesprek gaat met een financieel adviseur hoef je de deur niet meer uit. Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kan nu ook via videogesprek. Je voert het gesprek via je eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar je online bent.

  Afspraak maken
  Ontdek de mogelijkheden voor kopen met hulp

  Heb je een koophuis op het oog, maar heb je zelf niet genoeg geld voor de bijkomende kosten? Of is jouw inkomen niet voldoende om de hypotheek te kunnen krijgen? Jouw zoektocht naar een eigen koophuis hoeft hier nog niet te stoppen. Ontdek hoe je met hulp mogelijk toch jouw droomhuis kunt kopen.

  Lees hier wat de mogelijkheden zijn

  Tijdelijk geen hypotheek inloopspreekuren

  Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus, komen de inloopspreekuren bij Rabobank kantoren te vervallen. Dit duurt zolang de maatregelen gelden. Gelukkig hoef je voor vragen over een hypotheek de deur niet meer uit. Maak eenvoudig een afspraak voor een telefoon- of videogesprek. We helpen je ook in deze tijd graag met het realiseren van je woondroom.

  Maak een afspraak Bereken je hypotheek

  Lees meer over hoe de Rabobank omgaat met de maatregelen rondom het coronavirus