Man en vrouw in de keuken kijken op telefoon

Start met sparen

Kies voor onze meest gekozen spaarrekening, de Rabo SpaarRekening. Eenvoudig binnen 2 minuten geopend.

Sparen: het startpunt voor een financieel gezond leven

Sparen is eigenlijk altijd een goed idee. Je kunt zo een buffer opbouwen om onverwachte uitgaven op te vangen of je kunt ervoor kiezen om te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of de toekomst van je kind(eren). Wat je spaardoel ook is, wij helpen je graag verder met een passende spaarrekening en verschillende oplossingen om slim te sparen.

Mediacard Rabo TijdslotSparen

Rabo TijdslotSparen

Kun je je geld voor een langere periode missen, maar wil je wel flexibel zijn als het gaat om storten en opnemen? Met Rabo TijdslotSparen kun je zo vaak als je wilt storten en plan je een opname minimaal 90 dagen vooruit. Hierdoor geldt er een hogere rente en spaar je extra veilig.

Vader met telefoon tussen speelgoed

Bouw aan de toekomst van je kind

Als ouder moet je veel regelen voor het leven van je kind. Gelukkig is een Rabo RegenboogRekening eenvoudig te openen in de Rabo App. Door te sparen met grote of kleine bedragen, bouw je eenvoudig aan de financiële toekomst van je kind. Helemaal als je kiest voor automatisch sparen. Extra leuk: je krijgt nu 3 maanden €15 per maand spaargeld cadeau. Dat is alvast goed geregeld!

Waarom sparen bij Rabobank?

Illustratie mobiel met spaarvarken

Het gemak van online

Altijd en overal je bankzaken kunnen regelen. Dat is wel zo gemakkelijk, zeker als het om sparen gaat. Via Rabo Online Bankieren of de Rabo App heb je met één druk op de knop inzicht in jouw spaarrekening(en) en kun je eenvoudig geld inleggen of overboeken.

Illustratie windmolen

Duurzame coöperatieve bank

Samen werken aan een betere wereld voor mens en milieu. Dat vinden wij belangrijk. Als klant van Rabobank draag je daar automatisch aan bij. Daarnaast kun je met onze groene spaarrekeningen investeringen in groene projecten steunen, zoals duurzame bouw en zonne-energie.

Illustratie beschermingsschild

Nederlandse Depositogarantie

Je (spaar)geld in goeden handen, daar zorgen wij voor. Bij Rabobank is je (spaar)geld automatisch beschermd door de Nederlandse Depositogarantie. Van 1 cent tot € 100.000 per persoon per bank. Dat is veilig en vertrouwd.

Slimmer met je (spaar)geld

Ben je op zoek naar meer informatie over sparen, spaartips of slimme oplossingen voor je spaargeld of spaarrekening bij Rabobank? Bekijk dan eens deze pagina’s.

phone

Hulp nodig?