Sparen

Sparen

Verder op deze pagina:

  Sparen is eigenlijk altijd een goed idee. Je kunt zo een buffer opbouwen om onverwachte uitgaven op te vangen of je kunt ervoor kiezen om te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of de toekomst van je kind(eren). Wat je spaardoel ook is, wij helpen je graag op weg.

  Open onze meest gekozen spaarrekening

  • Storten en opnemen wanneer jij wilt
  • Inzicht via de Rabo Bankieren App
  • Open binnen 2 minuten Rabo InternetSparen
  Maak kans op € 2.500

  Open een spaarrekening en maak kans op € 2.500

  Tijdelijke actie: Als je t/m 31 januari 2019 Rabo InternetSparen of Rabo PeriodeSparen bij ons opent, maak je automatisch kans op € 2.500. Een spaarrekening openen bij de Rabobank is nu dus extra interessant.

  Lees meer over deze actie

  Actuele spaarrentes bij de Rabobank

  Benieuwd naar onze spaarrentes? Vergelijk de rentes van al onze spaarrekeningen.

  Bekijk de actuele rentes

  Waarom sparen

  Sparen is een goede manier om met weinig risico een reservepotje op te bouwen. Dat is ook de bedoeling van sparen: geld apart zetten dat je niet direct nodig hebt.

  Ontdek waarom sparen zinvol is

  Meer spaargemak met automatisch sparen

  Sparen voor je spaardoel zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Klinkt goed toch? Met automatisch sparen zet jij je geld gemakkelijk opzij. Een slimme oplossing zodat jij jouw droomvakantie, nieuwe auto of buffer makkelijker bij elkaar spaart.

  Meer over automatisch sparen

  Slimmer met je (spaar)geld

  Niemand wil financiële zorgen. Toch is één op de drie Nederlanders niet in staat zijn kapotte auto of andere onvoorziene uitgaven op te vangen. Dit voorkomen begint met het hebben van een buffer. Kom direct in actie met deze hulpmiddelen.

  Alternatieven voor sparen

  Het begint meestal bij sparen. Denk daarnaast ook eens aan de alternatieven. Met beleggen is het mogelijk om een beter rendement te halen, als je bereid bent om de risico's te accepteren. Ook aflossen op je hypotheek kan een slimme investering zijn.

  Sparen of beleggen Extra aflossen op je hypotheek Belastingvrij schenken

  De Rabo SpaarOptimaalWijzer helpt je om slimmer met je geld om te gaan. Kies de stellingen die bij je situatie passen en bekijk de tips.

  Klaar om te starten met sparen?

  Nog geen klant? Meer over klant worden.