Sparen

Sparen

Sparen is eigenlijk altijd een goed idee. Je kunt zo een buffer opbouwen om onverwachte uitgaven op te vangen of je kunt ervoor kiezen om te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe auto of de toekomst van je kind(eren). Wat je spaardoel ook is, wij helpen je graag op weg.

Open onze meest gekozen spaarrekening

Storten en opnemen wanneer jij wiltInzicht via de Rabo AppMaak gratis Spaarpotjes aan voor al je spaardoelenOpen binnen 2 minuten Rabo InternetSparen, ook voor jullie samen
Kies Rabo InternetSparen Naar alle spaarrekeningen

Actuele spaarrentes bij de Rabobank

Benieuwd naar onze spaarrentes? Vergelijk de rentes van al onze spaarrekeningen.

Bekijk de actuele rentes

Waarom sparen

Sparen is een goede manier om met weinig risico een reservepotje op te bouwen. Dat is ook de bedoeling van sparen: geld apart zetten dat je niet direct nodig hebt.

Ontdek waarom sparen zinvol is

Spaarpotjes detail

Makkelijker en leuker sparen met Spaarpotjes

Met Spaarpotjes kun je doelgericht en overzichtelijk sparen, bijvoorbeeld voor die nieuwe auto of een vakantie. Maak voor ieder spaardoel een Spaarpotje aan in Rabo Online Bankieren of de app.

Ontdek Spaarpotjes

Meer spaargemak met automatisch sparen

Sparen voor je spaardoel zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Klinkt goed toch? Met automatisch sparen zet jij je geld gemakkelijk opzij. Een slimme oplossing zodat jij jouw droomvakantie, nieuwe auto of buffer makkelijker bij elkaar spaart.

Direct instellen

Meer over automatisch sparen

Alternatieven voor sparen

Het begint meestal bij sparen. Denk daarnaast ook eens aan de alternatieven. Met beleggen is het mogelijk om een beter rendement te halen, als je bereid bent om de risico's te accepteren. Ook aflossen op je hypotheek kan een slimme investering zijn.

Slimmer met je (spaar)geld

Niemand wil financiële zorgen. Toch is één op de drie Nederlanders niet in staat zijn kapotte auto of andere onvoorziene uitgaven op te vangen. Dit voorkomen begint met het hebben van een buffer. Kom direct in actie met deze hulpmiddelen.