Autoschade

Eén telefoontje en Interpolis regelt het

Deze autoschades zijn verzekerd

U leent uw auto weleens uit aan een bekende. Of: uw passagier heeft schade veroorzaakt aan de auto van een ander. Bent u in dit soort situaties verzekerd met de Interpolis Autoverzekering? Wij geven u het antwoord op dit soort vragen.

Hieronder vindt u de meestvoorkomende autoschades op een rij.

Botsing

Was de botsing uw schuld? Dan is de schade aan uw auto verzekerd met de dekking WA + Volledig Casco (all-risk). Botst een andere auto tegen u aan? Dan dekt zijn WA autoverzekering uw schade.
Een botsing met een andere auto heet een tweezijdige aanrijding. Botst u tegen bijvoorbeeld een paaltje, dan is er sprake van enkelzijdige schade.

Ruitschade

Een andere veelvoorkomende schade is een kapotte autoruit. Bijvoorbeeld een sterretje doordat er een steentje tegen uw ruit spat. Ruitschade is verzekerd met de Beperkt Casco en Volledig Casco dekking.

Diefstal en joyriding

Met de Beperkt of Volledig Casco dekking bent u ook verzekerd als uw auto gestolen wordt en bij schade door joyriding.

Inbraak

Navigatiesystemen, audioapparatuur en zelfs uw airbags kunnen reden zijn voor een inbraak in uw auto. De schade aan uw auto en de gestolen accessoires zijn verzekerd met de Beperkt of Volledig Casco autoverzekering.

Brand- en stormschade

Met de Beperkt Casco en Volledig Casco autoverzekering bent u verzekerd als uw auto in brand vliegt, bijvoorbeeld door kortsluiting of vandalisme. En ook stormschade en autoschade door extreem weer is verzekerd met deze dekkingen, bijvoorbeeld door hagel, bliksem of een tak op uw auto.

Aanrijding met dieren

Bij een aanrijding met een dier is het de vraag of het dier een eigenaar had of niet. Dat bepaalt hoe de schade verzekerd is.

Caravan of aanhanger

Schade door uw caravan of aanhanger achter uw auto, is verzekerd met de Interpolis Autoverzekering.

Voordelen van Interpolis bij schade

  • klanten waarderen de Interpolis Schadeservice gemiddeld met een 8,3
  • no-claimgarantie mogelijk: na schade blijft uw premie gelijk
  • 3 jaar lang volledig aankoopbedrag terug bij diefstal of total loss

Autoschade claimen? Bel Interpolis: (013) 580 12 34

Schade aan uw auto komt nooit op een goed moment. Met de Interpolis Autoverzekering wordt uw schade snel afgehandeld. Eén telefoontje naar Interpolis is vaak genoeg.

Schade melden op Interpolis.nl

Contact

Rabobank