De 5 voordelen van de Interpolis Autoverzekering

Autoverzekeringen lijken misschien veel op elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen. De dekking van Interpolis is vaak uitgebreider dan die van andere verzekeraars, vooral als je kijkt naar de Beperkt Casco en Volledig Casco autoverzekering.

1. Reparatie bij je eigen garage

Interpolis werkt samen met een netwerk van aangesloten schadeherstellers, net als andere autoverzekeraars. Staat je eigen garage er niet tussen en wil je je schade daar toch laten repareren? Geen probleem. Ook dan krijg je de schade 100% vergoed. Zo heb je écht vrije reparatiekeuze.

Interpolis is hierin uniek. Alle andere verzekeraars werken met een extra eigen risico. Of je hebt een duurder pakket nodig voor die volledige vergoeding.

2. Ruime vergoeding bij diefstal en total loss

Is je auto gestolen of niet meer te repareren na een ongeval? Met de aanschafwaarde- en nieuwwaarderegeling van Interpolis krijg je standaard tot maar liefst 3 jaar na aankoop de nieuwwaarde voor nieuwe auto's en de aanschafwaarde voor occasions terug (tot € 50.000). Ook als je hem kocht van een particulier.

Bij sommige andere autoverzekeraars geldt de regeling maar 1 jaar. Of je krijgt alleen het bedrag vergoed dat de auto kort voor de schade waard was (de dagwaarde). Dat is vaak niet genoeg om dezelfde auto opnieuw te kopen.

3. Accessoires onbeperkt meeverzekerd

Interpolis is een van de weinige verzekeraars waar je auto-accessoires standaard onbeperkt meeverzekerd zijn. Handig voor bijvoorbeeld je mooie fietsendrager, dakkoffer, dure geluidsinstallatie of bijzondere velgen.

Bij de meeste autoverzekeraars zijn accessoires beperkt meeverzekerd tegen schade en diefstal. Vaak tot € 1000 of € 2500. Wil je meer, dan moet je dat extra bedrag bijverzekeren.

4. Dezelfde no-claimkorting na schade

Bescherm je no-claimkorting met de aanvullende dekking Interpolis No-Claim Garantie®. Je kunt dan 1 schade per verzekeringsjaar claimen en toch dezelfde no-claimkorting of bonus-malus trede behouden. Die trede bepaalt hoeveel korting (bonus) of toeslag (malus) je krijgt op de basispremie. Hoe langer je geen schade claimt, hoe hoger je op de bonus-malusladder komt. En hoe meer ‘no-claimkorting’ je dus krijgt. Interpolis is een van de weinige verzekeraars met zo'n aanvullende dekking.

5. Pechhulp: voordelige dekking

Is je auto jonger dan 12 jaar? Dan is de aanvullende dekking voor pechhulp van Interpolis vaak voordeliger dan ANWB Wegenwacht® Nederland Standaard. En ook voor pechhulp in het buitenland kun je bij Interpolis terecht. Heb je via je garage of dealer nog recht op pechhulp? Dan is extra verzekeren misschien niet nodig.

Goed om te weten

Punt 1, 2 en 3 gelden niet voor de WA-autoverzekering. Want daarmee verzeker je alleen schade aan anderen, niet aan je eigen auto. Die punten gelden dus voor de twee uitgebreidere dekkingen: WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (Allrisk). De meeste auto’s jonger dan 12 jaar, hebben zo’n dekking.

Interpolis Autoverzekering iets voor jou?

Via de Rabobank sluit je hem eenvoudig af. Bijvoorbeeld via de Rabo App. Even bellen met je eigen Rabobank kan ook.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Als je ons belt met de app, weten we gelijk wie je bent en kunnen we je veilig en snel helpen. Klik hier en bel ons met de app

Of kies hier het gewenste nummer