Alle verzekeringen

Je bankzaken en verzekeringen onder één dak. Bereken je premie online.

Direct naar

Wonen Voertuigen Reizen Zorg en gezin Levensverzekeringen Overige

Wonen

Verzeker de risico’s in en om je huis en de spullen die je meeneemt buiten de deur. Je kiest zelf wat je wel of niet verzekert. Heb je net een huis gekocht? Check welke verzekeringen je kunt afsluiten.

Alles in één Avond

Alles in één Avond

Het einde van het jaar is een goed moment om al je vaste lasten onder de loep te nemen. Denk dan ook eens aan je verzekeringen. 

  Voeg al je schadeverzekeringen samen met de Interpolis Alles in één Polis®
  Je pakketkorting kan oplopen tot 12%.Verandert jouw situatie?
  Dan pas je makkelijk je verzekeringen aan in de Rabo Bankieren App.

Begin vanavond nog

Voertuigen

Je auto, fiets of ander vervoersmiddel verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal. Je kunt rekenen op directe hulp en snelle reparatie van de schade.

Reizen

Met een Interpolis Reisverzekering kun je met een goed gevoel op vakantie. En met een annuleringsverzekering voorkom je financiële teleurstelling als je de reis moet annuleren.

Zorg en gezin

De zorgverzekeringen van Interpolis bieden ruime ziekenhuiskeuze én een aantrekkelijke basispremie. Bekijk alle verzekeringen van Interpolis voor jezelf en je gezin.

Levensverzekeringen

Deze verzekeringen bieden de mogelijkheid om jezelf en je gezin te verzekeren van een inkomen of om te sparen voor een aanvulling op je inkomen.

Overige

Met de Interpolis Alles in één Polis® heb je de meest voorkomende verzekeringen voordelig bij elkaar. Voor studenten en ondernemers zijn er speciale verzekeringen.