Interpolis ThuisWacht®

Interpolis ThuisWacht®

Maak je je weleens zorgen over je huis en inboedel als je van huis gaat? Je bent niet de enige. Interpolis wil dat iedereen zich veilig voelt en heeft daarom samen met Toon een slim pakket met huisbeveiliging ontwikkeld: ThuisWacht. Zo kun je altijd met een gerust gevoel de deur uit.

Lees meer op Interpolis.nl

Zo werkt ThuisWacht

Met Interpolis ThuisWacht® krijg je een appje als de slimme camera beweging in of om je huis detecteert. Je kunt dan meteen meekijken met de camera. Handig, omdat je dan zelf kan inschatten of je de buren of alarmdiensten inschakelt. Via de slimme sleutelhanger krijg je een berichtje als je kinderen weer veilig thuis zijn.

Dit zit er in het ThuisWacht-pakket

Een slimme camera met bewegingssensor en sirene. Twee deur- en raamsensoren. Twee speciale sleutelhangers waarmee je je alarm eenvoudig aan- en uitzet. Deze sleutelhangers registreren wanneer er iemand thuiskomt. Als je wilt, krijg je daarvan een berichtje. Een app die meldingen stuurt als er beweging is. Je kunt meteen meekijken om te zien wat er thuis aan de hand is. En je schakelt via de app meteen hulp in.

Veelgestelde vragen

Waaruit bestaat het ThuisWacht-pakket?

Interpolis ThuisWacht® bestaat uit:

Een slimme camera met bewegingssensor, privacystand en sirene. sensoren, geschikt voor ramen en deuren. speciale sleutelhangers (badges), waarmee je het systeem aan- en uitzet. Toegang tot de Toon security-app.  Opslag van video- en geluidsopnamen (tot 7 dagen terug te kijken). De optie om via de app tegen betaling een professionele beveiliger in te schakelen. De optie om via de app je eigen netwerk voor hulp in te schakelen. Service bij vragen en problemen bij installatie of gebruik.

Lees meer op Interpolis.nl

Moet ik klant zijn bij Interpolis om een ThuisWacht-abonnement af te sluiten?

Nee, je hoeft geen verzekering bij Interpolis te hebben om een ThuisWacht-abonnement af te kunnen sluiten.

Wat kost ThuisWacht? En hoelang loopt het abonnement?

ThuisWacht kost € 14,95 per maand, inclusief BTW. Het abonnement heeft een looptijd van 24 maanden. Na de periode 24 maanden kun je het contract maandelijks opzeggen.

Wil jij met een gerust gevoel van huis?

Je leest meer over ThuisWacht op Interpolis.nl. Je kunt jouw ThuisWacht daarna meteen bestellen.

Lees meer op Interpolis.nl