6 november, Amsterdam: Startup Now – VOL

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand? Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Helaas is Startup Now Amsterdam volgeboekt, maar er zijn nog meer Startup events. Ook daar ben je van harte welkom!

Bekijk de andere locaties

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

6 november, De Hallen Amsterdam

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Edwin de Koeijer

IJs waarvoor je omfietst. Naar de Albert Cuyp of een van de andere salons van het Amsterdamse imperium van IJscuypje. IJsmeester Edwin de Koeijer startte zijn bedrijf in 2007 met één ijssalon, inmiddels zijn het er al vijftien. Ondernemen zit hem in de genen; zijn ouders zaten in de vis. Maar ijs ruikt beter én je kunt er eindeloos mee variëren, aldus Edwin.

www.ijscuypje.nl

Erwin van der Vlist

In 2007 werkten Erwin en compagnon Patrick bij een supermarkt en ondervonden hoe moeilijk het was om alle medewerkers te bereiken. Ze sloegen hun spaargeld stuk op de ontwikkeling van een app voor slimme interne communicatie. Zes jaar later trokken ze de 1ste investeerder aan en inmiddels is Speakap €4 miljoen groeigeld, 300 klanten en 5 landen verder en 2 in aantocht.

www.speakap.com

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

De Hallen

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 47
1053 RT Amsterdam

www.dehallenstudios.nl

Contact

Rabobank