Dinsdag 21 november, Leiden: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Shemara Pijpers van Ridiculously Good en Joost Kling van Eatdutchwaffles vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Dinsdag 21 november, Level Leiden

Ontvangst: 19.30 uur
Programma: 20.00 tot 21.45 uur
Netwerkborrel: 21.45 tot 23.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Shemara Pijpers

Alles wat Shemara Pijpers doet moet belachelijk goed zijn. Samen met Teun van Henten ontwikkelde ze een candybar met alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Doel: zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met gezond comfort food. Ridiculously Good timmert flink aan de weg: ze bestaan pas 3 jaar en de chocolaatjes zijn nu al te koop bij 500 verkooppunten.

www.ridiculously-good.com

Joost Kling

Joost Kling woonde 1 jaar in de VS en merkte al snel hoe populair de stroopwafels waren die hij in zijn koffer meenam vanuit Nederland. In 2012 heeft hij vanuit die jongensdroom Eatdutchwaffles opgezet en verovert hij de Amerikaanse markt. Inmiddels begint de stroopvlek zich steeds verder te verspreiden, met als doel landelijke dekking in de VS.

www.eatdutchwaffles.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Level

Level
Bargelaan 180
2333 CW Leiden

www.levelleiden.nl

Contact

Rabobank