Woensdag 8 november, Nijmegen: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand? Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Helaas is Startup Now Nijmegen volgeboekt, maar er zijn nog meer Startup events. Ook daar ben je van harte welkom!

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Woensdag 8 november, De Kube Nijmegen

Ontvangst: 15.30 uur
Programma: 16.00 tot 17.45 uur
Netwerkborrel: 17.45 tot 19.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Erik-Jan Schreurs

Het liefst zouden zij de wereld betegelen. Maar die is rond en daarom bedachten Erik Jan en Peter in 2001 een ronde tegel. Niemand kon het maken dus openden zij in 2010 hun eigen fabriek. DTILE is een systeem waarmee elke ruimte en elk object betegeld kan worden. De tegels gaan inmiddels de wereld over en zijn gebruikt op LA Airport en in hotel Mondrian in Londen.

www.dtile.nl

Erik-Jan Schreurs

Toen Hyves in 2013 stopte, bood het Nijmeegse ReSnap de fotoboek-dienst: in 1 minuut een boek met de highlights van je Hyves-tijd. Het was de kickstart van wat de simpelste fotoboeksoftware ooit werd. ReSnap’s kunstmatige intelligentie kiest de leukste foto’s en bouwt een fotoboek. ReSnap is groot in o.a. de VS en Australië en werd onlangs gekocht door Albelli.

www.resnap.com

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

De Kube

De Kube
Waalbandijk 20b
6541 AJ Nijmegen

www.dekube.nl

Contact

Rabobank