Donderdag 23 november, Utrecht: Startup Now

Wanneer begin jij voor jezelf? Als je je baan hebt opgezegd, na je vakantie, volgende maand?
Meld je aan en start nu écht met je eigen bedrijf.

Speciale gasten Ralph van Bemmel van Bird Brewery en Michel Scheidt van Improvers vertellen over hun start. Een mooie kans om hun verhaal te horen én geïnspireerd met je eigen bedrijf aan de slag te gaan.

Bekijk de andere Startup Now events

Startup Now is er voor iedereen die droomt van zelf ondernemen, maar het starten steeds uitstelt. Met live-on-stage: succesvolle ondernemers die vertellen over hun start. Met op video: experts die jou motiveren om de stap te zetten. En natuurlijk sluiten we af met een goed glas en een netwerkborrel. Ben jij erbij?

Praktisch

Donderdag 23 november, Jacobikerk Utrecht

Ontvangst: 19.30 uur
Programma: 20.00 tot 21.45 uur
Netwerkborrel: 21.45 tot 23.00 uur

Vragen? Stuur ons een mailtje.

Speciale gasten

Ralph van Bemmel

De voorliefdes van Ralph van Bemmel voor bier en vogels komen samen in het in 2016 opgerichte Bird Brewery. De brouwerij was in zijn eerste jaar één van de snelste bier-groeiers van Nederland. En Ralph pakte als enige nieuwkomer meerdere prijzen tijdens de Dutch Beer Challenge 2017. De bieren zijn te vinden bij talloze horecazaken en slijterijen.

www.birdbrewery.com

Michel Scheidt

Michel leverde in 2010 baan, bonus en leasebak in en begon Improvers. Dit direct salesplatform brengt adverteerders en zelfstandige verkoopprofessionals bij elkaar. Op dit moment werkt Improvers samen met ruim 2.000 professionals en meer dan 30 adverteerders. Eind 2018 wil Improvers € 40 miljoen uitbetaald hebben aan de aangesloten professionals, de teller staat nu al op € 22 miljoen.

www.improvers.nl

En de host: Ronnie Overgoor

Rasinterviewer Ronnie Overgoor – 7 Ditches TV – zorgt samen met deze ondernemers en hun filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun start als ondernemer.

Locatie

Jacobikerk
St Jacobsstraat 171
3511 BP Utrecht

www.jacobikerk.nl

Contact

Rabobank