De Interpolis zorgverzekering ZorgActief® voor jouw bedrijf, al je medewerkers en hun gezin. De basispremie van ZorgActief is € 116,50 per maand.

100% vergoed bij zorgverleners met een contract Fysiotherapie delen met je partner in de aanvullende verzekering Gespreid betalen eigen risico
Direct afsluiten

Over deze verzekering geven we geen persoonlijk advies. Heb je hulp nodig bij het afsluiten? Neem contact op met je Rabobank.

Verzekering afsluiten

Wil je de zorgverzekering ZorgActief® afsluiten? Dit kun je gemakkelijk online regelen

Verzekeringsadvies op maat

Welke risico’s loopt je onderneming? Onze experts bieden inzicht in je verzekerbare bedrijfsrisico’s.

Wat is Interpolis ZorgActief®?

Interpolis ZorgActief® is een collectieve zorgverzekering voor je personeel. Met ZorgActief werk je aan een gezonder en energieker bedrijf en heb je meer grip op verzuim. Je hebt toegang tot alle preventiediensten van Interpolis ZorgActief én je betaalt alleen voor de diensten die je gebruikt.

Basis- en aanvullende verzekering

ZorgActief bestaat uit de verplichte basisverzekering, die aan te vullen is met bijvoorbeeld een tandverzekering.

Aanvullende dekking: CollectiefMeer

Interpolis biedt je medewerkers en hun gezinsleden een kosteloze collectieve aanvulling: CollectiefMeer. CollectiefMeer verruimt de dekking van een gekozen aanvullende verzekering met een aantal belangrijke extra's:

  • Preventieve cursussen die helpen bij gewichtsverlies
  • Een health check
  • Vervoerskosten van en naar het werk bij medische noodzaak
  • Beweegprogramma's voor mensen met obesitas
  • Slaapcursus bij beroepen met onregelmatige diensten
  • De kosten van thuishulp wanneer een gezinslid ziek is
Direct afsluiten
Kenmerken ZorgActief

ZorgActief voor jouw bedrijf is meer dan alleen een collectieve zorgverzekering. Een overzicht van onze aanvullende diensten:

Toegang tot preventieve diensten helpen je medewerkers gezond te houdenMeeverzekeren van gezinsledenToegang tot snelle, goede zorg met zorgbemiddeling
Je medewerkers informeren

Het is van belang dat je medewerkers op de hoogte zijn van de voordelen van Interpolis ZorgActief. Medewerkers worden hierover het liefst door hun eigen werkgever geïnformeerd. Interpolis faciliteert dit proces. Neem hiervoor contact op met de ZorgActief WerkgeversDesk. Daarnaast krijg je je eigen pagina op Interpolis.nl. Hier vinden je medewerkers alle informatie over Interpolis ZorgActief voor jouw bedrijf.

Contact opnemen

Heb je vragen? Neem contact met ons op via: (013) 462 20 25.

Veelgestelde vraag

Zijn er aan ZorgActief kosten verbonden?

Aan een collectiviteit van Interpolis ZorgActief zijn voor jou als werkgever geen kosten verbonden. Je medewerkers betalen zelf hun premie. In 2020 verzekeren zij zich al vanaf € 116,50 per maand, bij het laagste eigen risico van € 385,-. Daarnaast krijgen je medewerkers 15% korting op de aanvullende verzekeringen. Dat geldt ook voor de tandartsverzekeringen.