Rabo Beheerd Beleggen Basis

Met Rabo Beheerd Beleggen Basis kies je voor gemak en eenvoud. Je geld wordt tegen lage kosten en op een duurzame manier belegd door onze experts.

    Je beleggingen volgen de beurs tegen lage kostenStarten kan vanaf ieder bedragGeld inleggen of stoppen wanneer jij het wilt
Al meer dan 150.000 klanten beleggen met Rabo Beheerd Beleggen

Illustratie papieren vliegtuigje met munten

Beleggen met Rabo Beheerd Beleggen Basis

Met Rabo Beheerd Beleggen Basis kies je voor rust en gemak. Jij bepaalt je inleg, beleggingsdoel en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Wij beleggen je geld op een duurzame manier met een wereldwijde spreiding tegen lage kosten. Starten kan vanaf elk bedrag, maar toch is het verstandig om toe te werken naar het door ons geadviseerde minimumbedrag van € 2.000. Dit omdat de kosten bij een lager bedrag relatief hoog zijn ten opzichte van het rendement. Leun rustig achterover en laat onze experts het werk doen.

De belangrijkste kenmerken van Rabo Beheerd Beleggen Basis

Illustratie wereldbol

Wereldwijde spreiding

De portefeuille bestaat uit aandelen- en obligatiefondsen die een wereldwijde index volgen. Dit zorgt voor lage kosten en een goede spreiding. Een goede spreiding verlaagt het risico.

Illustratie zaadje in munt

Duurzaam

Je belegt in de speciaal voor Rabobank klanten ontwikkelde 1895-beleggingsfondsen. Daarmee beleg je op een duurzame manier, rekening houdend met het duurzame beleggingsbeleid van Rabobank.

Illustratie dartboard

Gericht op jouw doel

Wij helpen je bij het kiezen van een beleggingsprofiel dat bij jou past. Bepaal elk jaar of je nog op koers ligt om je doel te behalen. Dit doe je door jaarlijks eenvoudig en online je doel, looptijd en beleggingsprofiel te controleren.

Starten met Rabo Beheerd Beleggen Basis in 5 stappen

Illustratie mobiel met handen

1. Open Rabo Beheerd Beleggen Basis online

Het gemak van online.

Illustratie dartboard

2. Bepaal je doel

Wij helpen je kiezen.

Illustratie  springende munten met wereldbol

3. Maak geld over naar je beleggersrekening

Bepaal zelf hoeveel en wanneer.

Illustratie parasol en zon

4. Leun rustig achterover

Laat onze experts het werk doen.

Illustratie Bankieren App en ROB

5. Houd grip op je beleggingen

Via Rabo Online Bankieren en de Rabo App zie je hoe het met je beleggingen gaat.

Illustratie raket

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Basis?

Kosten van Rabo Beheerd Beleggen Basis

Bereken via onderstaande tool eenvoudig de jaarlijkse kosten, op basis van het bedrag dat je verwacht te gaan beleggen. Ben je naast de kosten ook benieuwd wat beleggen je mogelijk kan opleveren? Bereken het hier.

Hoeveel wil je inleggen?
Bedrag
Bereken
Kosten Rabo Beheerd Beleggen Basis
Per kwartaal
Basisdienstverlening
Portefeuillebeheer
Kosten in beleggingsproducten

Totale kosten per jaar

Goed om te weten

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. De waarde van je belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Veelgestelde vragen

Klaar om te starten met Rabo Beheerd Beleggen Basis?

Chat of (video)bel met ons als je nog vragen hebt. Wij geven geen advies, wel inzicht in de productkenmerken en -voorwaarden zodat je zelf een onderbouwde keuze kunt maken. Bespreek je liever persoonlijk de mogelijkheden van Rabo Beheerd Beleggen Basis of van beleggen bij Rabobank? Wij helpen je graag verder.