Beleggingsproducten Rabo Zelf Beleggen

Met Rabo Zelf Beleggen kun je in een breed assortiment beleggen. Naast aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en trackers kun je ook in opties en turbo’s beleggen. En natuurlijk in Rabobank Certificaten. Goed om te weten: we hebben een groot aanbod van zo’n 70 duurzame beleggingsproducten.

Je kunt bij ons aandelen aan- en verkopen die verhandeld worden op de belangrijkste beurzen, zoals NYSE Euronext (onder meer Amsterdam, Parijs en New York), Deutsche Boerse en London Stock Exchange.

Obligaties

Je kunt bij ons handelen in gangbare staatsobligaties en bedrijfsobligaties met een hoge kredietwaardigheid (‘investment grade’). Het assortiment bestaat uit obligaties in euro en daarnaast de acht meest verhandelde valuta (USD, GBP, CAD, AUD, NZD, CHF, NOK en SEK). Het actuele assortiment vind je in Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App.

Beleggingsfondsen en trackers

Je kunt bij ons beleggen in meer dan driehonderdvijftig beleggingsfondsen en zo’n honderdveertig trackers. Hierbinnen kun je kiezen uit zo’n zeventig duurzame fondsen.

Opties

Je kunt bij ons beleggen in opties van Euronext Amsterdam en Euronext Brussel. Je kunt handelen in opties op aandelen die deel uitmaken van de AEX- of AMX-index en waarvan optieseries worden uitgegeven (zoals Aegon, Heijmans, ING of Unilever), en opties op de beursindex BEL20 en op de aandelen uit deze index.

Turbo’s

Je kunt bij ons beleggen in turbo’s van BNP Paribas. Het assortiment kan door ontwikkelingen in de loop van de tijd aangepast worden. De turbo’s uit het assortiment kunnen op beursdagen gedurende de gehele dag verhandeld worden.

Rabobank Certificaten

Rabobank Certificaten zijn certificaten zonder einddatum die zijn uitgegeven door de Rabobank (via Stichting AK Rabobank Certificaten). Rabobank Certificaten zijn verhandelbaar via Euronext Amsterdam. Met de certificaten investeer je in de Rabobank, een coöperatieve bank met leden in plaats van aandeelhouders.

Meer informatie over deze beleggingsproducten en op welke beurzen je dat kunt doen, vind je op de pagina Rabo Zelf Beleggen.

Lees meer over Rabo Zelf Beleggen