Geld lenen voor verbouwen

Toe aan een nieuwe keuken, badkamer of meer ruimte in huis? Leen voor je verbouwing in één keer het bedrag dat je nodig hebt tegen een vast tarief.

Leen een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000Boetevrij sneller aflossenEen vaste rente van 4,5%Looptijd tot 10 jaar
Jong stel zit tussen de verhuisdozen

Lening of hogere hypotheek voor verbouwen?

Een verbouwing financieren met spaargeld is de weg met de minste extra kosten. Kan dit niet, dan is een verbouwingslening of het verhogen van je hypotheek een optie. Wat het beste bij je past, hangt af van je situatie en ook van het bedrag dat je wilt lenen. In het algemeen geldt: hoe hoger het bedrag dat je wilt lenen, hoe sneller een hypotheek voordeliger is.

Telefoon met tekst

Altijd inzicht in je lening met de Rabo App

Wil je de voortgang van je huidige lening inzien? Dit doe je eenvoudig met de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Hier vindt je een overzicht van jouw aflossingen, de huidige rente en het bedrag dat je nog moet terugbetalen.

Ontdek de Rabo app

Zo vraag je een verbouwingslening aan

Ben je geïnteresseerd in een verbouwingslening? Het afsluiten van een verbouwingslening is heel gemakkelijk.

Hand houden smartphone vast

Maak een berekening

Maak met de handige berekentool een berekening voor jouw verbouwingslening, door aan te geven welk bedrag je nodig hebt en wat je leendoel is.

Checklist

Aanvragen offerte duurzaamheidslening

Stuur je aanvraag vrijblijvend en met één druk op de knop naar ons door. Op basis van je aanvraag doen wij je via e-mail een persoonlijk aanbod wat het beste past bij jouw situatie.

Pen

Akkoord op het aanbod

Tevreden over ons aanbod? Dan is het tijd om een aantal gegevens te uploaden om je aanvraag compleet te maken.

Zak met geld

Het afgesproken bedrag op je rekening

Binnen vijf werkdagen nadat wij alle gegevens hebben ontvangen en goedgekeurd, krijg je het afgesproken bedrag op je rekening.

Veelgestelde vragen over een verbouwingslening

Hoe sluit ik mijn persoonlijke lening over?

Een oude lening met een hoge rente, het afbetalen van een creditcardschuld, postorderkredieten. Wist je dat je dit soort leningen naar ons kunt oversluiten, vaak voor een scherper tarief?

Moet ik een betaalrekening hebben bij Rabobank om een lening af te sluiten?

Wil je bij ons een persoonlijke lening aanvragen? Dan heb je een betaalrekening nodig bij Rabobank. Deze kun je eenvoudig online aanvragen.

Waarom krijg ik een BKR registratie?

Wij zijn aangesloten bij het BKR. Soms moeten wij informatie over je opvragen. Bijvoorbeeld wanneer je ons om een lening vraagt. Ook moeten wij bepaalde zaken melden bij het BKR, bijvoorbeeld de hoogte van jouw lening of als je ons niet op tijd betaalt. Meer informatie over het BKR vindt je op www.bkr.nl.

Hoe kan ik mijn persoonlijke lening bekijken of wijzigen?

Benieuwd wanneer je lening is afgelost? Of zie je graag een overzicht hoeveel rente je betaalt voor je lening? Je lening bekijken en wijzigen doe je in de Rabo App of in Rabo Online Bankieren. Je kunt het volgende veranderen aan je lening:

Extra geld overmaken voor je lening, zodat je de lening sneller hebt terugbetaaldEen bedrag opnemen van je lening. Dit kan alleen als je een Doorlopend Krediet hebt waarbij er nog opnameruimte is en je nog binnen de flexibele periode van je Doorlopend Krediet zit.
Lees meer over extra aflossen op je lening
Hoe vaak worden de rentes van onze leningen aangepast?

De persoonlijke lening heeft een vaste rente. Je kunt er dus op vertrouwen dat die rente voor jou tijdens de looptijd niet verandert.

BKR-registratie bij lening
Lees meer

Voorwaarden verbouwingslening

Om een verbouwingslening (persoonlijke lening) af te kunnen sluiten, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Lees daarom voor het afsluiten van jouw persoonlijke lening de voorwaarden goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bekijk de productinformatie persoonlijke lening (PDF) Bekijk de voorwaarden persoonlijke lening (PDF)

Klaar om je verbouwingslening aan te vragen?