Let op! Geld lenen kost geld
mannen kunnen nu klussen met hun lening voor verbouwen

Geld lenen voor een verbouwing

Wil jij je huis verbouwen, een nieuwe keuken, een aanbouw of wellicht een dakkapel? En wil je daarvoor geld lenen? Dan kan de persoonlijke lening van Freo een uitkomst bieden om (een deel van) de verbouwing te financieren.

Rabobank

Waarom geld lenen voor een verbouwing?

Een verbouwing, bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of badkamer, kost vaak veel geld. Met de persoonlijke lening van Freo leen je een bedrag dat je in één keer ontvangt. Via Rabobank kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een persoonlijke lening van Freo. Over de looptijd en de rente maak je afspraken met Freo, zo weet je wat je elke maand betaalt en wanneer de lening is afgelost. Bij Freo is het altijd mogelijk om je persoonlijke lening boetevrij af te lossen, zo betaal je geen extra kosten en kun je op het totaal bedrag besparen doordat je uiteindelijk minder rente betaalt.

Meer over de persoonlijke lening van Freo

Spaargeld, hypotheek ophogen, bouwdepot of persoonlijke lening?

Wanneer je wil verbouwen heb je meerdere keuzes voor de financiering daarvan. Het is afhankelijk van je situatie wat de beste optie is. Kom erachter welke optie het best bij jou past.

Subsidie voor verbouwen

Je komt mogelijk in aanmerking voor subsidie voor een verbouwing wanneer je energiebesparende maatregelen neemt. De overheid heeft hiervoor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) beschikbaar gesteld. Dit geldt voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, aansluiting warmtenet en een aantal isolatiemaatregelen. Je komt hiervoor in aanmerking als je aan een aantal voorwaarden voldoet. Bekijk de website van Rijksoverheid om te weten waarvoor en wanneer je subsidie ontvangt.

Belastingaftrek persoonlijke lening voor verbouwen

Wanneer je de persoonlijke lening van Freo gebruikt voor een verbouwing, kun je de rente in sommige gevallen aftrekken van de belasting. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Kijk voor meer informatie over deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Waarom je bij Freo leent

Boetevrij aflossen

Bij Freo kun je onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo ben je eerder klaar met aflossen en kun je hiermee jouw totale kosten verlagen doordat je in totaal minder rente betaalt.

Vaste lage rente

De persoonlijke lening van Freo heeft een vast en scherp rentetarief. Samen met Freo spreek je af in hoeveel tijd je de persoonlijke lening terugbetaalt en wat je maandbedrag wordt.

Onderdeel van Rabobank Groep

Freo is sinds 2007 onderdeel van Rabobank Groep en onderscheidt zich door lenen simpel te houden. Dit betekent geen ingewikkelde voorwaarden, geen verrassingen achteraf en je kunt alles zelf online regelen.

Lenen voor iets anders?

Als je voor een ander doel wil lenen dan kan een persoonlijke lening ook mogelijk de uitkomst bieden. Heb je al gedacht aan...

Veelgestelde vragen over verbouwingslening

Persoonlijke lening aanvragen om verbouwing te financieren

Ben je klaar om de persoonlijke lening van Freo aan te vragen?