Energiezuinig en duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Snel inzicht in energiebesparende mogelijkheden  
Verduurzaam gemakkelijk je huis met behulp van GreenHomeDuurzaamheidskorting bij een energiezuinig huis
Start de HuisScan

Stap voor stap je huis verduurzamen

Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Rabo research

Duurzamer wonen voor iedereen

De vraag is niet óf we duurzamer gaan wonen, maar wanneer. Rabobank wil duurzaam wonen daarom bereikbaar maken voor iedereen. Dat doen we onder meer via steeds meer gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs bij onze lokale banken. Maar ook door ons aanbod te verbreden aan financieringsoplossingen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting en de gratis GreenHome HuisScan.

Greenhome

Benieuwd wat je kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. De GreenHome HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Start de HuisScan

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Afspraak maken