Energiezuinig en duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe je energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen.

  • Verduurzaam gemakkelijk je huis met behulp van GreenHome
  • Duurzaamheidskorting bij een energiezuinig huis
  • Snel inzicht in de mogelijkheden
Maak een afspraak
Duurzaam wonen

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de nieuwste duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning, en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan belonen we dit met korting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Lees meer

Greenhome

Benieuwd wat je kunt besparen?

Ieder huis kan energiezuinig zijn. Met een paar kleine aanpassingen kun je jouw woning al duurzamer maken. De GreenHome HuisScan geeft je inzicht in energiebesparende maatregelen die interessant zijn voor jouw woning.

Start de HuisScan

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en krijg inzicht in energiebesparende maatregelen die mogelijk interessant kunnen zijn voor jouw huis.

Afspraak maken