Goed isoleren bespaart

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker met het oog op de toekomst. Niet alleen bespaart duurzaam wonen geld op je energierekening, je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en je woningwaarde kan ook nog eens stijgen. Ieder huis kan energiezuinig zijn. Ook dat van jou! Vind hier alle informatie hoe jij kan besparen op je energierekening en je wooncomfort kan verbeteren.

Twee installateurs plaatsen zonnepanelen

23% ledenkorting op zonnepanelen

Als Rabobank-lid kun je met de Collectieve Inschrijving Zonnepanelen in aanmerking komen voor 23% korting op de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Doe de zonnepanelen scan en ontvang een persoonlijk advies met voorlopige offerte.

Man en vrouw zitten aan tafel en kijken lachend naar een tablet

Besparen op jouw energierekening?

De gratis online HuisScan geeft jou binnen een paar minuten een persoonlijk duurzaamheidsadvies. Vanuit het advies kun je kiezen welke energiebesparende maatregelen je wilt doorvoeren. Hiermee krijg je gelijk inzicht in de kosten en de terugverdientijd. Heb je een keuze gemaakt dan ontvang je binnen een paar klikken een voorlopige offerte. Ben je akkoord dan kan de installaties van jouw energiezuinige maatregelen beginnen.

Meteen inzicht in de kosten en terugverdientijdDirect een 100% persoonlijk duurzaamheidsadviesBinnen enkele kliks een vrijblijvende offerte van de installateurMeer over de zonnenpanelen scan en de isolatie scan

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning die voldoet aan de duurzaamheidsnormen, of verduurzaam je je bestaande woning en sluit je een hypotheek af bij de Rabobank? Dan ontvang jij korting op je hypotheekrente. Dat kan niet alleen schelen in de energiekosten maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten.

Bekijk de kortingsmogelijkheden
Handig stappenplan om te verduurzamen

Het stappenplan voor het verduurzamen van je huis

Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt waarin wij stap voor stap beschrijven waar je aan moet denken bij het verduurzamen van je huis. Met het stappenplan zie jij niets over het hoofd.

Lees meer over waarom verduurzamen

Hoe zit het met de verzekering?

Ga je je woning verduurzamen? Met de Interpolis Woonhuisverzekering ben je automatisch voor de juiste waarde verzekerd. Dus ook tijdens én na een verbouwing. Je hoeft dus je verzekering niet steeds aan te passen. En wist je dat klanten de schadeafwikkeling van Interpolis beoordelen met een 8,4?

Lees meer over de Interpolis Woonhuisverzekering

Tips en inspiratie

We hebben hier een aantal artikelen voor je uitgezocht voor tips en inspiratie. Lees hier meer over de ervaringen van het verduurzamen van een huis en welke energiemaatregelen er mogelijk zijn.

Benut ook jouw duurzame woonkans

Een duurzaam huis levert je veel op. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. Benieuwd hoe ook jij energiezuinig en duurzaam kunt wonen? Tijdens een persoonlijk gesprek ontdek je wat je kunt doen om jouw huis te verduurzamen.