Realisatie

Stap 3: Aan de slag met verduurzamen

Je wilt duurzaam verbouwen, maar hoe pak je het aan? En bij wie moet je zijn? GreenHome kan je daarbij helpen. Benieuwd naar informatie over verschillende bedrijven bij jou in de buurt? Via het netwerk van GreenHome vind je een gecertificeerde vakspecialist bij jou in de buurt.

Verduurzaam gemakkelijk je huis met behulp van GreenHomeEenvoudig offertes opvragen en vergelijkenVind een gecertificeerde vakspecialist bij jou in de buurt
Vind een vakspecialist

Betrouwbare vakspecialisten

GreenHome helpt je bij het vinden van een betrouwbare partij voor de klus. Ze koppelen huiseigenaren aan betrouwbare vakspecialisten uit hun regio. Bedrijven met goede recensies, die beschikken over de juiste certificaten. Een offerte aanvragen via GreenHome.nl is zo gebeurd, zonder extra kosten. En wie zijn klus door een van deze bedrijven laat uitvoeren, is verzekerd van een goede afronding van de klus. Van advies tot uitvoering is GreenHome betrokken. Met als resultaat een energiezuinig en comfortabel huis dat meer waard is.

Greenhome

Duurzaam verbouwen

GreenHome heeft de afgelopen jaren veel kennis op gedaan over de verduurzaming van de huizen in Nederland. Je kan dan ook stellen dat GreenHome een serieuze kennispartner is in jouw zoektocht naar de slimste investering voor de verduurzaming van jouw huis. Met de HuisScan zie je op welke punten je energie kunt besparen. Dak- of vloerisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, er is meer mogelijk dan je denkt.

Start de HuisScan

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over duurzaam wonen. Maak een afspraak en ontdek welke energiebesparende maatregelen jij kunt toepassen.

Maak een afspraak